Vegvesenet til VIA Travel

Håndtrykk

Statens vegvesen har valgt VIA Travel Norge som ny leverandør av reisebyråtjenester. Kontrakten har en varighet på to år og har en verdi på 35 millioner kroner per år, skriver selskapet i en pressemelding

Avtalen har oppstart 1. mars og omfatter bistand ved bestilling av transport og hotellovernatting i forbindelse med forretningsreiser. Oppdraget vil betjenes av et eget team for offentlige kunder hos VIA Travel i Oslo.

– Vi er selvsagt stolte og svært godt fornøyd med å bli gitt denne tilliten. Statens vegvesen har klare forventinger til oss og vår bruk av teknologi, dette passer godt inn i vår satsing på teknologiske løsninger. Vår første jobb blir å legge forholdene til rette for en smidig oppstart. Det er viktig for oss å opprettholde en tett dialog med Statens vegvesen slik at de når sine mål om effektiv reiseadministrasjon sier Carl Barth, salgsdirektør i VIA Travel Norge.