Ingunn Weekly: Komplimentdagen og European Travel Awards underveis!

Tommelen opp

For å få en skikkelig god start på Komplimentdagen, arrangeres et webinar tirsdag 1. mars, fra klokken 11.00 norsk tid, som varer cirka 45 minutter. Webinaret er gratis for HSMAI medlemmer. Send din påmelding til postbox@hsmai.no, og vi sender deg koden til å logge deg på.

Foredragsholder er Richard Wheatley fra USA, som er bosatt i Norge. Han vil snakke om:

Compliment Day – A Metaphor for the Kind of Human Interaction We’d Like to See Happening
Being appreciated and valued is a basic human need. We spend most of our time at work so why not have fun together and make a point of letting others know how and why we appreciate them, starting within our own companies, and then spreading to our clients.

Gå til Facebook-siden for Komplimentdagen, lik siden, se en inspirerende video og gi komplimenter til dine kolleger, kunder, leverandører, venner, familie, etc.

http://www.facebook.com/komplimentdagen

Vi minner også om deadline for innsendelse av bidrag til HSMAI European Award:

Frist for innsendelse: 1. mars 2011
Siste frist for innsendelse: 20. mars 2011

Mange norske reiselivsbedrifter kan hevde seg godt på europeisk nivå. Gå ikke glipp av denne sjansen til å delta i dette årets HSMAI European Travel Marketer Awards. Nå har du muligheten til å registrere online og fortelle oss om de beste markedsaktvitetene i 2010, og du er med i konkurransen om å vinne én eller flere kategorier under ett av årets høydepunkter for reiselivsnæringen.

Vinnerne vil bli presentert under en treretters gallamiddag. Én vinner vil også bli kåret som den første European Travel Marketer of the Year. Vi kommer også til å gi ut priser for Young European Hotelier of the Year, the Young Leader of the Year og Europe’s Top Extraordinary Minds in Leadership, Sales and Marketing.

Ingunn Hofseth. ThumbnailFor mer informasjon om prisene gå til: http://hsmai-europe.com/calendar/hsmai-european-travel-awards

Ha en god helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway