Marriott på ledertoppen

Marriott-hotell

For sjette år på rad topper Marriott International Inc. Fortune Magazines rangering av The most admired hotel companies. På annenplass kommer Hyatt Hotels Corp. Eneste ikke-amerikanske selskap er Accor på niende plass, melder HRRnett. Her er ti på topp:

  1. Marriott International Inc.
  2. Hyatt Hotels Corp.
  3. Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc.
  4. Wynn Resorts
  5. Host Hotels & Resorts
  6. Wyndham Worldwide
  7. MGM Resorts International
  8. Las Vegas Sands Corp.
  9. Accor SA
  10. Caesars Entertainment Corp.

I rangeringen av de 50 beste selskapene, uansett bransje, kommer Apple på førsteplass, Marriott kommer på plass 37.

Rangeringen er basert på en verdensomspennende undersøkelse blant bedriftsledere og analytikere, som skal rangere selskaper innen egen bransje basert på ni forskjellige kriterier, fra investeringsverdi til samfunnsansvar.