Serviceforum 17. mars

Serviceforum-styret 2011

17. mars er dagen da bransjemennesker innen hotell, restaurant og reiseliv samles for å få med seg årets Serviceforum, heter det i en pressemelding fra Serviceforum-styret i Stavanger.

Serviceforum er en konferanse som arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole. Konferansen tar for seg aktuelle temaer innen reiselivs-, hotell- og restaurantbransjen.

I år er navnet på konferansen Dagen i dag, i morgen, og skal ta for seg tre undertemaer: Sosiale medier, outsourcing og personell vs. Teknologi.

Disse temaene er svært viktige for bransjen nå og i fremtiden.

– Målet er at deltagerne skal lære mer om hvert enkelt tema innen bransjen. Og vi har fått tak i fantastiske foredragsholdere, som kan det de skal snakke om svært godt, sier Kim Elise Ervik, styrelederen i Serviceforum.

Foredragsholderne styret har fått tak i, er blant andre Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice, Brian Simpson, direktør for sosiale medier ved Vikram Chatwal Hotell Group i New York, spesielt kjent for det enestående arbeidet med sosiale medier ved Roger Smith Hotell i New York.

Trine Grung skal være konferansier på dagen, mens den morsomme Hans Morten Hansen skal ta seg av underholdning på banketten på kvelden.

– Folk kan bare glede seg! Dette blir bra, sier Vilde Aga, som er markedsassistent i styret.

Foto: Årets Serviceforum-styre.