Nye reisemål fra Star Tour

Kubanske barn (Foto: Star Tour)

Star Tour satser tungt på eksotiske reisemål og lanserer Cuba, Tobago og Barbados neste vinter. Andre nyheter er Sri Lanka, Kenya og Zanzibar, og Star Tour blir Norges største feriearrangør til Mexico, skriver turoperatøren i en pressemelding. Ifølge Star Tour er vintertrendene tydelige. Nå er det barfotluksus og opplevelser som gjelder. Totalt øker arrangøren med ti prosent vinteren som kommer.

– Mexico er vinneren. Vi ser en tydelig trend vestover og Karibien er hottest akkurat nå. I økonomiske oppgangstider er nordmenn klare for hvite, karibiske strender og turkisfarget hav. Trenden startet i fjor og har bare forsterket seg i år. Vi øker derfor antall reiser vestover med 150 prosent, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour. Den største nyheten er Cuba, som endelig er tilbake på charterkartet. Star Tour flyr direkte fra Oslo til ferieparadiset Varadero. Sol- og badeferien kan kombineres med Havanna og en av Star Tours tre TEMA-reiser.

– Kombinasjonen av Varaderos strender og historiske Havanna er uslåelig. Det er ingen klisjé at Castros Cuba må oppleves før det er for sent, mener han.

Storeslem for Star Tour i Mexico

Neste vinter kommer Star Tour til å være Norges største feriearrangør til Mexico. Flyene går ukentlig med eget flyselskap. Tilbudet utvides med fire nye reisemål, blant annet shabby-chice Tulum og Isla Mujeres. Totalt kommer 21 nye hoteller inn i programmet, blant annet ytterligere to hoteller på paradisøya Isla de Holbox. Star Tour har nå det bredeste og største utvalget av reiser til Mexico fra Norge.

– Neste vinter kan du dessuten ta en avstikker til Disney World i Orlando mens du ferierer i Mexio. En uslåelig kombinasjon for aktive familier med litt større barn, fortsetter Lunde, og legger til at en ny TEMA-reise også er med i programmet, i tillegg til et fem-stjerners gay only-hotell i Tulum.

Cruise, skilpadder og verdens beste strand

Som eneste norske arrangør lanserer Star Tour også Barbados som karibisk nyhet.

– Barbados er et karibisk drømmested, hvor du nærmest får svømme med skilpadde-garanti. Øya er kjent for sine vakre strender, og Crane Beach er blitt kåret til verdens beste flere ganger. Barbados kan også kombineres med cruise, en uke på Tobago eller en TEMA-reise til Trinidad og Tobago.

Afrikansk drømmeferie

Star Tour opplever økt etterspørsel etter safari i Sør- og Øst-Afrika. I tillegg til sine TEMA-reiser, utvider feriearrangøren med kombinasjonen safari- og badeferie i Kenya og Tanzania. Samtlige hoteller ligger ved stranden, og ferien kan kombineres både med ulike typer safari og én uke på legendariske Zanzibar.

Drømmeferie østover

Og sist, men ikke minst er Sri Lanka tilbake. Her er du også garantert nydelige naturopplevelser og vakre strender. Ferien kan kombineres med både TEMA-reise og Maldivene.

– Vi har heller ikke glemt Thailand. Vi flyr til Phuket, Krabi og Bangkok og åpner blant annet et nytt Blue Village Exotic i urørte Si Kao, sør for øya Koh Lanta. Si Kao ligger halvannen time fra flyplassen i Krabi og er et lite paradis for dem som vil nyte ferien i vakre og rolige omgivelser.

Foto: Kubanske barn (Foto: Star Tour)