Jørgensen inn i BookNorway

Martin Jørgensen, styreleder i HSMAI Chapter Norway og adm. dir. i Net Trans Services AS

På selskapets generalforsamling 13. april ble Martin Jørgensen, kjent for HSMAI-medlemmer som HSMAI Chapter Norways styreleder, også valgt til ny styreleder i BookNorway AS, heter det  i en pressemelding fra selskapet.

Det var et helt nytt styre som ble valgt, og de øvrige medlemmene er Pål Semb-Johansen fra Rica Hotels, Jan Hassel fra Investinor, Frid Fastbø fra Hurtigruten og Marianne Fleischer Hauff fra Thon Hotels.

Fra 2006 har Jørgensen vært administrerende direktør og medeier i selskapet Net Trans Services AS, et av verdens ledende selskaper for provisjonshåndtering og finansielle tjenester for reiselivsindustrien. Han har tidligere hatt topplederstillinger i Via Travel Group, GOTOGATE AS og Lastminute.com.  Jørgensen har også arbeidet i flere år som salgsdirektør i Radisson SAS Hotels World Wide (nå Rezidor), med base i Bergen og Oslo, og som salgssjef i Color Line. Martin Jørgensen har utdannelse fra Forsvaret og IATTO, (International Association of Trade Training Organisations). Ved siden av styreledervervene i BookNorway og HSMAI, har han også en rekke andre styreverv.

Foto: Martin Jørgensen, styreleder i HSMAI Chapter Norway og BookNorway AS, og adm. dir. i Net Trans Services AS.