Ukens navn: Beate Hugin

Beate Hugin, salgssjef, Quality Spa og Resort Son

Beate Hugin

Salgssjef

Quality Spa og Resort Son

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min arbeidsdag er fylt med energi, mot og begeistring, som vi sier i Nordic Choice. Jeg har jobbet med salg i Nordic Choice i snart tre år, og det er utrolig spennende. Som salgssjef på Quality Spa og Resort Son, er mitt daglige fokus salgsinnsats mot nye kunder og å ivareta eksisterende kunder. Med hotellets unike beliggenhet ved vannkanten, flotte spa-avdeling og gode atmosfære, er det lett å trives. Jeg har mange kundemøter, både på og utenfor hotellet, og er med på det meste av aktiviteter i regi av Nordic Choice.

– Hva er det beste ved jobben din?

– «Kicket» ved å gjøre et salg etter et godt kundemøte. Dessuten gode kollegaer på hotellet og i Nordic Choice, utfordrende dager og å møte mange mennesker som inspirerer og motiverer. Mange baller i luften, det er meg, det! Og hva er vel bedre enn å møte fornøyde gjester på hotellet?

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har hatt mange dyktige, positive og entusiastiske ledere jeg har sett opp til.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Jeg begynte i Son for én måned siden, og er ikke blitt så godt kjent ennå, men for å bli kjent med hotellet, har jeg testet de ulike spa-behandlingene. Dette var så bra at jeg vurderer å foreslå en ny tradisjon; Fredags-Spa for de ansatte! Gleder meg også til sommerfest, julebord og stort påskeegg.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Litt usikker, men kanskje siden jeg startet på Radisson SAS Scandinavia i 93 eller på Ullevål Business Class på Ullevål Stadion i 1999?

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Nettverksbygging og arrangementer som Møtebørsen. Det er også en fin måte å følge med på hva som skjer i reiselivsnæringen. Takk til dere for at dere holder meg oppdatert på nyheter, trender i bransjen, salgs- og markedsundersøkelser.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Syns dere gjør en bra jobb, men skal gi lyd fra meg om jeg savner noe.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Den perfekte helgen starter med et stort salg rett før fire på fredag. Etter jobb reiser hele familien til fjellet. Barna vekker oss med frokost på sengen lørdag morgen, før vi bruker dagen med ski på bena og sol i ansiktet. Lørdag kveld, etter deilig mat og en god Amarone, vinner jeg i lotto og utsetter hjemreisen et par dager til.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg ville fjernet momsen på alle reiselivstjenester. Tenk om turistene ville fortalt hvor fint det er i Norge, og ikke hvor dyrt det er, når de kom hjem? Som politikere flest, ville jeg også lovet mer til helse, skole og eldreomsorg.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Du verden». Alle reisene mine burde helt klart dokumenteres og få slippe ut av hodet mitt.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Påskefjellet med alt av påskekos som hører til – og siste innspurt i skiløypene. Ellers ser jeg frem til Paris med mann og gode venner. Jeg har bodd i Frankrike flere ganger, og gleder meg like mye hver gang til å reise tilbake.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Tegne, male, leke i dukkestua, hoppe på trampoline, bake muffins og sykle med støttehjul – sammen med barna mine. Jeg elsker også å reise! Gjerne langt og lenge, men også glad i turer langt til skogs, med telt og uten telefondekning. Ellers alt som det kiler litt i magen av, som fjellklatring, rafting, dykking.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Velkommen til Quality Spa & Resort Son!