Egglestone åpnet Park Inn Malmö

Sammen med 300 gjester åpnet nylig den verdensberømte skateren Zarosh Egglestone fra USA Park Inn Malmö, i Västra Hamnen byens mest trendy bydel. Hotellet har utsikt over Øresund, World Trade Center og Turning Torso, skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Tema for åpningen var ”add color into your life”, som gjenspeilet hotellets fargerike design. Blant dem som opptrådte var den internasjonale skateboardlegenden Zarosh Egglestone fra USA, samt den svenske skateboardproffen Oski Rozenberg Hallberg, som vant pris for årets nykommer i Sverige 2010.

For Ulrika Andersson, General Manager for Park Inn Malmö, var dagen etterlengtet.

– Vi er veldig glade for at vi nå kan åpne vårt nye Park Inn Hotell i Malmös mest trendy og raskest voksende bydel. Västra Hamnen er Malmös nye stolthet, og hotellet kommer til å være til glede for både turister og forretningsreisende, sier hun.

Iøynefallende utsikt over Øresund

Park Inn Malmö kan skryte av sine 231 rom, restauranten RBG Bar & Grill, samt et treningsrom på over 40 kvadratmeter, med slående utsikt over Øresundregionen. Hotellet er en ideell base for både forretnings- og fritidsreisende som ønsker å oppleve og utforske den spennende regionen. Hotellet har syv moderne og fleksible møterom med alle tekniske fasiliteter. Konferansedelen egner seg til både mindre møter, samt større forretningsarrangementer.

Hotellkjeden åpnet nylig et nytt hotell i Stockholm – Park Inn Hammarby Sjöstad. Park Inn by Radisson har totalt 105 hoteller med 19.400 hotellrom rundt om i verden. 40 nye Park Inn by Radisson hoteller bygges med totalt 7100 rom.