Ingunn Weekly: HSMAI Student

HSMAI-studenter

Under HSMAIs Kick-Off 5. april 2011, og i London, under HSMAI European Awards, ble HSMAI Student presentert av Hans Stenseng, reiselivsstudent ved Markedshøyskolen. Hans er nå fast tilsluttet HSMAI Europe, samtidig som han fortsetter sine studier på Markedshøyskolen.

Hans Stenseng, leder av HSMAI Student, under HSMAI European Travel Marketer Awards i London 5. mai 2011.
Hans Stenseng, leder av HSMAI Student, under HSMAI European Travel Marketer Awards i London 5. mai 2011.

Hans er ung, ambisiøs og veldig talentfull, og du vil se mye til ham fremover, da det er han som skal lede dette prosjektet, med god hjelp fra Tarjei, men han vil også være aktivt med på våre andre prosjekter.

HSMAI Student et forum der studenter kan bygge nettverk med andre studenter og direkte med næringen. Dagens teknologi gjør det også enkelt å spre dette nettverket utover landegrensene, og allerede nå er det høyskoler og universiteter fra flere steder i Europa som er interesserte i å ta del i forumet.

Studentene er viktige for vår bransjes fremtid. Derfor oppfordrer vi våre medlemmer til å ta aktivt del i dette forumet, både med egne initiativer, på våre arrangementer og også i de sosiale mediekanalene. HSMAI Student har nylig opprettet grupper på Facebook og LinkedIn. Her vil studentene kunne stille spørsmål i forhold til pensum og oppgaver de holder på med, så vel som spørsmål angående trender og nyheter.

Bli med og gi fremtidens ledere del i den innsikt og kompetanse du sitter på!

Ingunn Hofseth. ThumbnailØnsker du å bidra til HSMAI Student på andre måter, eller møte noen av studentene på et mingletreff med god mat og drikke onsdag 8. juni kl. 19, i våre lokaler i Oscarsgate 81, meld deg på til postbox@hsmai.no. Arrangementet er gratis for HSMAIs medlemmer.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway