Design og bo i hotellrom

Skjermdump fra Radisson Blus konkurranseside

Hotellkjeden Radisson Blu inviterer alle som elsker hotell og har en interiørdesigner i magen til å tegne sitt eget hotellrom. Vinneren av konkurransen vil få sitt rom realisert – og få bo i det gratis i 30 dager, spredt over et helt år.

Det er bare å slippe løs interiørdesigneren og tegne et drømme-hotellrom i din egen personlige stil og smak, skriver kjeden i en pressemelding.

Klikk deg inn på: www.design.radissonblu.com/no/index.html for å lære mer om konkurransen og hvordan du kan sende inn forslag.

Du har kanskje en interiørarkitekt i magen, eller elsker du å bo på hotell, men har ennå ikke funnet ditt drømmerom? Uansett grunner, har du nå muligheten til å slippe løs kreativiteten og designe dine drømmers ultimative hotellrom.

Deltagerne i konkurransen velger selv hvilket av åtte forhåndsdefinerte europeiske hoteller rommet skal realiseres i.

For å levere bidraget, et såkalt mood board, til konkurransen, må man inn på:
www.design.radissonblu.com/no/index.html

Ti finalebidrag, bestående av de fem bidragene med flest stemmer online, og fem bidrag som håndplukkes av en fagtung, internasjonal jury, konkurrerer om den gjeveste prisen.

Vinneren av hele konkurransen får mulighet til å bo i rommet han eller hun har designet i 30 dager, spredt over et helt år, sammen med en partner. Frokost er selvsagt inkludert.

De øvrige finalistene går selvsagt ikke tomhendte fra konkurransen, de heller. Alle finalister får én helg, to netter, i et standard dobbeltrom på det hotellet vinneren har valgt.

Men interesserte må skynde seg, konkurransen avsluttes 30. august. Offentliggjøring av vinneren skjer i slutten av september.

Faksimile: Skjermdump fra Radisson Blus konkurranseside