Dobling av sommersalget

Aquamarine. Fotograf: Erik Sahlin/Star Tour

Star Tour opplever rekordsalg, etter at de i forrige uke åpnet salget av de første 120.000 reisene for neste sommer. Feriearrangøren har allerede solgt 3500 sommerreiser, noe som er mer enn dobbelt så mye som på samme tid i fjor.

– Dette har vært overveldende! Den siste uken har vi i snitt solgt 500 sommerreiser daglig. Det er mer enn dobbelt så mye som i fjor, og tyder på at mange ikke har funnet den reisen de ønsket inneværende sommer, og vil sikre seg for neste år, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour i en pressemelding.

Nytt Blue Village i Tyrkia

Det er først og fremst barnefamilier som bestiller tidlig, og det er juni- og julireiser til populære Blue Village-hoteller, med barneklubber, som går først. Sommerens mest populære hotell er Star Tours miljøvennlige Blue Village Aegean Park på Rhodos.

– Aegean Park er et av våre aller flotteste Blue Village-hoteller, og mangler bare vindkraft for å være helt CO2-nøytralt, sier Lunde.

Ikke uventet er det Tyrkia som topper listen over tidligbestilte reisemål.

– Nordmenn er langt i fra mettet på reiser til Tyrkia. Derfor åpner vi også vårt tredje Blue Village her neste sommer. Bodrum Imperial har blant annet et enormt bassengområde og all incluive, fortsetter Star Tour-sjefen.

Det er de beste og mest populære hotellene på følgende reisemål som kan bestilles hos Star Tour allerede nå: Tyrkia, Sardinia, Bulgaria, Korfu, Kreta, Sicilia, Kypros, Gran Canaria, Mallorca, Rhodos og Samos.

Mest populære feriesteder neste sommer:

  1. Tyrkia
  2. Kreta
  3. Rhodos
  4. Mallorca
  5. Kypros

Illustrasjonsfoto: Aquamarine. Fotograf: Erik Sahlin/Star Tour Syden charter ferie