Ingunn Weekly: Sommerferien er over

Sommer på hell i den vestnorske skjærgården (Fotograf: Jarle Petterson)

Jeg håper du har fått nyte sommeren med familie og venner. Det har jeg også. Det har vært en nydelig sommer, med powerwalks og pilates i fokus.

I HSMAI har vi også brukt sommeren til å planlegge mange aktviteter i inn- og utland i tiden fremover. Vi vil i løpet av de kommende ukene fortelle deg om våre mange nysatsinger.

HSMAI GM ForumDen første aktiviteten etter sommeren, er HSMAI General Manager Forum, som går av stabelen onsdag 31. august, på Radisson Blu Scandinavia. Dagen er spekket med gode foredrag og gode kolleger. I år blir det også sosialt samvær i etterkant av arrangementet. Jobber du med hotelledelse eller i ledelsen ved hovedkontoret, bør du bli med oss denne dagen. For mer informasjon om program og påmelding, gå til programsiden for konferansen.

Mandag 31. oktober, på Radisson Blu Scandinavia, er det igjen duket for den årlige HSMAI Reiselivsdagen. I år er temaet kommunikasjon, og vi får foredragsholdere og studiecaser som angriper dette på flere interessante måter. Hold av datoen nå! Programmet vil bli sendt deg i løpet kort tid.

HSMAI Reiselivsdagen er like mye for kjøpere av reiselivstjenester som for bransjen selv. Vi oppfordrer derfor til å gjøre dette til et arrangement der dere kan styrke deres relasjoner til deres bedriftskunder, ved å invitere dem med på konferansen.

HSMAI takker programkomiteen, som har arbeidet med det faglige innholdet til HSMAI Reiselivsdagen. Komiteen består av:

Terje Olsen, Head of Sales Norden, HRG Nordic og leder for programkomiteen
Lisbet M. Varpe, markedssjef, American Express Corporate Payment Solutions
Jan Henrik Ulvatne, General Manager, NBTA
Angelica Montez de Oca, nordisk sjef PR & kommunikasjon, Rezidor
Ina Christine Wille, salgs- og markedssjef, Fursetgruppen

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi vil gjerne benytte anledningen til å sende dem alle en varm takk for innsatsen.

Ha en god helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Sommer på hell i den vestnorske skjærgården (Fotograf: Jarle Petterson)