Et matnyttig GM Forum

Toril Flåskjær ønsket velkommen til HSMAI GM Forum i Oslo onsdag 31. august 2011.

Nok en gang var HSMAI GM Forum, her ved dagens konferansier, Toril Flåskjer (bildet over), en lærerik opplevelse. Fra å lære om trender og tanker rundt bygging av hotell, til hvordan bildet ser ut nå og fremover for hotellnæringen i Norge og Europa. STR Global mener belegget vil gå ned i Norge det nærmeste året, men Harald Magnus Andreassen fra First Securities mener Norge går en lys tid i møte.

Espen Holm fortalte om rekruttering og hvordan kundens opplevelser aldri kan overstige den ansattes opplevelse, mens Wilko Weber angrep sosiale medier fra synspunktet til en Revenue Manager. Konklusjonen er at tilstedeværelse og utnyttelse av sosiale medier er viktig, men ikke så «kult» dersom inntekten det genererer er minimal. Budskapet er at sosiale medier også må bringe klirrende mynt i kassa.

Avslutningsvis ble salget av Norge diskutert, og at næringen og departementene må jobbe tettere med hverandre i profileringen av Norge, med felles strategi. Vi fikk også vite at det er nærmere en løsning på fornyelsen av den norske Epcot-paviljongen.

Og her er noen snapshots fra begivenheten (samtlige foto: Hans Stenseng):

Tilhørerne fulgte interessert med på HSMAI GM Forum 2011.
Tilhørerne fulgte interessert med på HSMAI GM Forum 2011.
Michael Zetterlund på HSMAI GM Forum 2011.
Michael Zetterlund på HSMAI GM Forum 2011.
Wilko Weber på HSMAI GM Forum 2011.
Wilko Weber på HSMAI GM Forum 2011.
Espen Holm og Sarah Duignan på HSMAI GM Forum 2011.
Espen Holm og Sarah Duignan på HSMAI GM Forum 2011.
Harald Magnus Andreassen og Per Anders Perra Pettersson på HSMAI GM Forum 2011.
Harald Magnus Andreassen og Per Anders Perra Pettersson på HSMAI GM Forum 2011.
Anders Buchardt på HSMAI GM Forum 2011.
Anders Buchardt på HSMAI GM Forum 2011.