HSMAI besøker Swiss Distribution Day

En idyllisk scene fra Zürich. Fotograf: Roland zh/Wikimedia Commons

Den 8. september avholdes Swiss Distribution Day i Zürich. Denne salgs- og markedsføringsmessen har temaet “Hotels Managing the E-World”, og er sett på som et viktig tilskudd til den Sveitsiske reiselivsbransjen.

Messen arrangeres av Swiss Sales Conferences og Swiss Hospitality Solutions, der mange vil dra kjensel på en av partnerne, Wilko Weber, som er leder for HSMAI European Academy, og en ettertraktet foredragsholder, både i Norge og Europa.

Fra HSMAI Europa er det Hans Stenseng, lederen for HSMAI Student, som skal delta på denne messen.

– Det blir interessant å se hvordan de har lagt opp dette arrangementet, og hvilke temaer som vil bli belyst. HSMAI har allerede mange medlemmer i Sveits, og er medarrangør under SDD, samt at messen i seg selv er en viktig plattform for utvidelsen av nettverket til HSMAI i Europa, sier han.

Foto: En idyllisk scene fra Zürich. Fotograf: Roland zh/Wikimedia Commons