HSMAI Student – Tour de Suisse

Wilko Weber (Swiss Hospitality Solutions), leder i HSMAI European Academy sammen med Hans Stenseng, leder i HSMAI Student, i HSMAIs lokaler i Oslo.

I perioden 8. til 13. september vil Hans Stenseng representere HSMAI Student i Sveits. Der vil han delta på messen Swiss Distribution Day, samt besøke de tre skolene Belvoirpark, DCT i Vitznau og Les Roches-Gruyère.

– Sveitsiske skoler er jo godt kjent som noen av verdens beste innen hotell, restaurant og turisme. Det er derfor vi føler det er viktig å knytte kontakter ved skoler der. Jeg er så heldig at jeg får besøke tre forskjellige institusjoner, alle med hver sin unike historie, og gjennom dette få mulighet til å skape enda tettere kontakter der, sier Stenseng selv.

I tillegg til disse besøkene, vil han representere HSMAI Europe under Swiss Distribution Day, som arrangeres av blant annet Swiss Hospitality Solutions, der Wilko Weber, lederen i HSMAI European Academy, er partner.

– Jeg ser veldig frem til denne messen, det blir interessant å se hvordan de har lagt opp arrangementet, og hvilke temaer som vil bli belyst. Wilko er en svært inspirerende mann, og jeg gleder meg til å få jobbe tettere med ham, avslutter han.

Foto: Wilko Weber (Swiss Hospitality Solutions), leder i HSMAI European Academy sammen med Hans Stenseng, leder i HSMAI Student, i HSMAIs lokaler i Oslo.