Ingunn Weekly: En begivenhetsrik uke

HSMAI-studenter

Dette har vært en spennende uke, med GM Forum og mange andre spennende møter med nye og potensielle samarbeidspartnere, og fremdrift både i forhold til de neste HSMAI-prisene og HSMAI European Academy. For meg personlig har det også vært en utfordrende uke, da jeg sitter med brukket arm/skulder etter en ulykke i Barcelona.

Som dere vet, har vi mange prosjekter i HSMAI, og vår satsing på studenter, gjennom HSMAI Student, er et av de mest spennende. Bransjen trenger gode medarbeidere, som kan formes til å bli fremtidens ledere. Gjennom HSMAI Student ønsker vi å fremheve disse personene, og samtidig knytte dem sterkere til vår næring, for å beholde det driv og den kunnskap de har.

Vårt mål er at dette blir en plattform der næringen kan møte dyktige studenter og bli kjent med dem i en tidlig fase, og at studentene skal kunne bygge et nettverk inn mot næringen. Studentene tjener på det, i form av økt kompetanse og innsikt, og bedriftene tjener på det, i form av gode kandidater, som kan fylle nødvendige stillinger og forhåpentligvis etablere seg i næringen.

Ingunn Hofseth. ThumbnailKontakt oss på postbox@hsmai.no for å få vite mer om hva HSMAI Student innebærer og hvordan din bedrift kan ha utbytte av det, og hvordan du og din bedrift kan støtte opp om studentene.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway