HSMAI Europe og Centaur Travel Group inngår partnerskap

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Europe, og David Chapple, event-direktør i Centaur Travel Group. Fotograf: Hans Stenseng

Et nytt samarbeid mellom HSMAI Europe og Centaur Travel Group skaper en sterk reiselivsallianse i Europa, med hovedfokus på England og Tyskland.

Centaur Travel Group og HSMAI Europe er glade for å kunngjøre det nylig inngåtte partnerskapet, som inkluderer arrangementene Business Travel Show i London og Düsseldorf, Business Travel Club Europe og European Travel Buyer Awards (ETBA).

Business Travel Show-arrangementene i London og Düsseldorf vil huse en omfattende HSMAI-paviljong, der HSMAIs medlemmer kan møte hundrevis av kjøpere og reiselivsaktører fra hele Europa. Arrangementene er de største i sitt slag i Europa, og gir hvert år innkjøpere en glimrende mulighet til å finne informasjon, nye innovasjoner, skape nye business-kontakter og inspirasjon.

– Vi er meget glade for å arbeide med HSMAI Europe, sier event-direktør David Chapple.

– Det er en innflytelsesrik og aktiv internasjonal organisasjon som vil hjelpe oss å utvide vår rekkevidde. Samarbeidet vil også omfatte et hosted buyer-program, som vil promoteres innen kort tid. Det blir også nasjonale Travel Buyer Awards i samarbeid med GBTA, hvorav Norge blir første land ut i samarbeid med NBTA. HSMAI Europe er også vår offisielle partner for Business Travel Club Norge, som lanseres denne høsten, sier han videre.

– Vi setter stor pris på dette nye og omfattende samarbeidet med CTG, sier Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Europe, og fortsetter:

– CTG er en stor og solid organisasjon, med blant annet fantastiske arrangementer i våre viktige markeder, England og Tyskland, og jeg er sikker på disse messene vil være av stor interesse for våre medlemmer.

Martin Jørgensen, adm. Dir i Net Trans, styreleder HSMAI Norge og styremedlem i HSMAI Europe.
Martin Jørgensen, adm. dir i Net Trans, styreleder HSMAI Norge og styremedlem i HSMAI Europe.

Martin Jørgensen, adm. dir i Net Trans, styreleder HSMAI Norge og styremedlem i HSMAI Europe, istemmer:

– Samarbeidet inkluderer også utvikling av Business Travel Club-konseptet i Norge, som skal introduseres til HSMAIs medlemmer, og innkjøpere av reiselivstjenester, i løpet av høsten. Dette vil være en spennende møteplass, der medlemmer og innkjøpere kan videreutvikle sitt nettverk, få nye impulser og møte nye mennesker, sier han.

Om Centaur Group

The Centaur Group er en av Storbritannias ledende innen bransje- og nisjemedia. Visjonen deres er å være en markedsleder på tvers av alle medier, i hvert av deres valgte nisjeområder. Centaur har en fantastisk portefølje av markedsledere, i utallige attraktive sektorer. De har et talentfullt og erfarent team med senior managers, og en eksepsjonell kultur for entreprenørskap. Med en stab på cirka 600 personer i Centaur Media Group, hvor Centaur Travel er en vesentlig del av deres operasjoner, er det tydelig at det er en velfungerende gruppe, som utgjør en verdifull samarbeidspartner.

Toppfoto: Avtalen mellom CTG og HSMAI Europe ble underskrevet av Ingunn Hofseth, adm. dir. HSMAI Europe og David Chapple, event-direktør i Centaur Travel Group, i London mandag 5. september. Fotograf: Hans Stenseng