Kåret til Europas ledende

Radisson Royal Hotel Moskva

Radisson Blu Royal Hotel i Moskva ble kåret til Europas ledende luksushotell i businessklassen under World Travel Awards 2011 i Tyrkia. Rezidors russiske flaggskip slo sterke konkurrenter, som Four Seasons Hotel Georg V i Paris og Mandarin Oriental du Rhône i Geneve. Radisson Blu Royal Hotel i Moskva kan også, for andre året på rad, smykke seg med tittelen ”Russlands ledende luksushotell”, skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

– Vi føler oss beæret, samtidig som vi er utrolig stolte og kjempetakknemmelige. Dette er en stor motivasjon for teamet vårt. Vårt hovedmål er å skape de mest komfortable oppholdene og de beste opplevelsene for gjestene våre. Disse utmerkelsene vil ikke få oss til å hvile på laurbærene, men tvert om fortsette å bevise at vi fortjener tittelen, sa Wolfgang Nitschke, General Manager på Radisson Royal Hotel Moskva, under prisutdelingen i Antalya i Tyrkia.

Et landemerke

Radisson Royal Hotel Moskva (tidligere kjent som Hotel Ukraina) er et landemerke i hjertet av den russiske hovedstaden. Det gigantiske komplekset ble bygd mellom 1953 og 1957, som en del av Stalins prosjekt, ”Seven sisters”, og arkitekturen bærer tydelig preg av sovjetisk neoklassisisme.

Internasjonale gourmetkjøkken

Med sine svevende 206 meter, var det Europas største hotell i sine dager. Hotellet er i dag totalrenovert, med 497 rom (inkludert 38 betjente leiligheter) og syv gourmetrestauranter med internasjonale kjøkken, som tilbyr alt fra italiensk til iransk og japansk mat. De har et spa- og helsesenter, som brer seg utover hele 3500 kvadratmeter, 13 møterom og et fullt utstyrt forretningssenter.

En hederspris

The World Travel Awards ble grunnlagt i 1993, og regnes som den største anerkjennelsen man kan få innen reiselivsindustrien.

– Juryen består av fagfolk fra reiselivsnæringen, med representanter fra en hel verden. Deres fokus er på de opplevelsesbaserte kvalitetene bedrifter kan tilby kundene sine, og som konsekvent hever seg over alle forventninger. Det er dermed en stor ære for oss å få en slik hederspris, sier Wolfgang Nitschke.

Foto: Det 206 meter høye Radisson Royal Hotel Moskva er Rezidors flaggskip i den russiske hovedstaden. Under World Travel Awards 2011 ble det kåret til Europas ledende forretningshotell i luksussegmentet.