336 rom til én krone

Park Inn by Radisson Oslo Airport (foto fra Rezidor Hotel Group)

Park Inn by Radisson Oslo Airport feirer sitt ettårs-jubileum med å tilby gjestene 366 rom til én krone i ett døgn, via sine facebooksider, forteller Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Onsdag 21. september gjelder det med andre ord å være pålogget www.facebook.com/ParkInnOsloAirport fra midnatt (det vil si natt til onsdag).

Siden oppstarten har hotellet hatt nærmere 80.000 overnattingsgjester og traktert over 60.000 konferansegjester. Dette gjør hotellet til et foretrukket valg av konferanse- og eventhoteller på Gardermoen.

– Gjestene setter utrolig stor pris på hotellet, og tilbakemeldingene har vært overveldende. Nå synes vi det er ekstra stas å vise at vi setter stor pris på gjestene. Det er derfor veldig hyggelig å kunne feire jubileet ved å nesten gi bort en overnatting, sier hotelldirektør Per R. Svendsen fornøyd.

Ener på møter

Siden åpningen har hotellet allerede betjent 76.243 overnattingsgjester og 61.456 konferansedeltagere.
Med sine 46 møterom, har Park Inn by Radisson Oslo Airport tatt en velfortjent plass som det beste møte- og konferansehotellet på Gardermoen.

Sammen med sitt søsterhotell, Radisson Blu Airport Hotel, som ligger på andre siden av terminalbygningen, tilbys det til sammen 77 møterom og 800 rom direkte på flyplassen.

– Beliggenheten er enestående i forhold til Oslo Lufthavn Gardermoen, og hotellet har direkte tilknytning til flyplassterminalen via en overbygd gangvei.

Hotellets beliggenhet gjør det til et perfekt møtepunkt for bedrifter, sier Svendsen.

Foto: Park Inn by Radisson Oslo Airport (foto fra Rezidor Hotel Group)