Dans for Bangladesh-barn

I forbindelse med Rezidor Responsible Business Action Month danset ansatte ved Radisson Blu Plaza Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Radisson Blu Hotel Nydalen og Park Inn Oslo en tilsynelatende spontan flash mob dans på Oslo S. i går (foto fra Rezidor Hotel Group).

I forbindelse med Rezidor Responsible Business Action Month, danset over 100 ansatte ved Radisson Blu Plaza Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Radisson Blu Hotel Nydalen og Park Inn Oslo en tilsynelatende spontan flashmob-dans på Oslo S, melder Rezidor.

Dansen ga glede til reisende og penger til World Childhood Foundation.

Film fra arrangementet kan lastes ned her

World Childhood Foundation retter sitt arbeid mot de mest utsatte barna, de som ofte er ignorert og glemt. Organisasjonen fokuserer spesielt på jenter, og de viktigste målgruppene er gatebarn, barn som bor i institusjoner, unge mødre og seksuelt misbrukte barn.

– Sammen med flere oslohoteller i Rezidor-kjeden, ønsket vi å samle inn penger til et godt og veldedig formål, samtidig som vi gjorde noe felles, sporty og morsomt, sier Tarje Hellebust, Regional Director i The Rezidor Hotel Group.

Flash mob dans på Oslo S

I går kl 15.00 møtte over 100 ansatte og direktører i The Rezidor Hotel Group opp på Oslo S. Her danset de tilsynelatende spontant en felles flash mob dans, mens bøssebærere samlet inn 10.000 kroner på tre minutter til World Childhood Foundation blant publikum. Målet med stuntet var å øke bevisstheten rundt et viktig arbeid og en organisasjon som utgjør en forskjell.

Inntektene fra Rezidor Responsible Business Action Month går uavkortet til 40 slumskoler i Dhaka i Bangladesh. Som et minimum vil aksjonen sørge for at 1000 barn får en bedre start på livet.

Foto: I forbindelse med Rezidor Responsible Business Action Month danset ansatte ved Radisson Blu Plaza Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Radisson Blu Hotel Nydalen og Park Inn Oslo en tilsynelatende spontan flash mob dans på Oslo S. i går (foto fra Rezidor Hotel Group).