Ingunn Weekly: Økt nærvær

Ålesund sentrum sett fra Aksla. Fotograf: Frode Inge Helland/Wikimedia Commons

Etter noen år med hardt arbeid for å forbedre våre egne arrangement, er det igjen tid for at vi i HSMAI blir mer tilstedeværende, og møter våre medlemmer mer på deres arenaer, for å lytte til deres behov.

Vi har lenge hatt ambisjoner om å synliggjøre oss selv på andre arrangementer, og dermed styrke vår forankring blant medlemmene. Ett ledd i dette er økt besøk på deres aktiviteter, samlinger og messer. Et slikt besøk var gårsdagens sunnmørskveld, i regi av 62° Nord. Her hadde de invitert Oslos Sunnmøringer (og jeg er jo sunnmøring) til en kveld der vi ble påminnet om vår vakre region og alt den har å tilby.

Kveldens høydepunkt for mange var nok sendingen av Ålesund mot Start, og stemningen ble i hvert fall ikke dårligere da det viste seg at de ledet 1-0 til pause, akkurat som Devold hadde spådd i sin tale!

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi gratulerer Ålesund og Brann med billett til cupfinalen, og jeg ser frem til å heie på dem denne kvelden også!

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Ålesund sentrum sett fra Aksla. Fotograf: Frode Inge Helland/Wikimedia Commons.