Norge beste skidestinasjon

Vinterstemning på Skeikampen

Den nye kåringen gjort av National Geographic lover godt foran årets vintersesong. Denne uken ble Norge utnevnt til den «beste skidestinasjonen i 2011» på National Geographic Traveler Awards 2011 i Russland.

Det er russere selv som står bak kåringen. På National Geographics nettside ngmag.ru, har russiske internettbrukere stemt frem sine reiselivsfavoritter i forskjellige kategorier. Her gikk Norge til topps som beste skidestinasjon. Prisen ble offentligjort denne uken, på en av de største reiselivsmessene i Russland, Leisure2011.

– Dette er en flott utmerkelse og en fin tilbakemelding på vårt arbeid i Russland, som er et voksende marked, og dette synliggjør at russerne virkelig har fått øynene opp for det varierte tilbudet Norge har å tilby den skiinteresserte, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Han tror denne utmerkelsen er et bevis på at Norge som destinasjon stadig vinner større innpass i det russiske markedet, og at dette er et resultat av hardt og målrettet markedsarbeid.

–Jeg tror dette lover godt foran årets vintersesong, avslutter han.

Foto: Vinterstemning på Skeikampen ski vinter alpin alpint.