OSL med Android-app

Utlandsterminalen i Oslo Lufthavn, Gardermoen. Fotograf: Knut Bry/Oslo Lufthavn

Etter stor suksess med OSL-appen for iOS (iPhone/iPad), lanserer nå OSL Android-versjonen. I den forbindelse har hovedflyplassen også utvidet appen for iPhone og iPad med nye tilleggsfunksjoner.

Tall fra Apphuset viser at OSL-appen har rundt 90.000 brukere i slutten av september, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra brukerne. OSL-appen har ruteplanlegger for buss og tog, webcam og ventetid i sikkerhetskontrollen, shopping og spisetilbud i terminalen, kart og en unik MyFlight-funksjon, som oppdaterer informasjon rundt flighten din fortløpende.

I den nye versjonen av OSL-appen finner du også oversikt over leiebiltilbud og taxi, slik at du har en komplett oversikt over tilbringertjenestene til og fra lufthavnen.

Skjer det noe som påvirker flytrafikken, får du også meldingene rett inn på mobilen.

Fra før inneholder OSL-appen disse funksjonene:

Ruteplanlegger – Planlegg din reise til eller fra lufthavnen. Søk på stoppested for buss eller tog, slik at du effektivt kan planlegge din reise. Velg om du ønsker togavganger for kun Flytoget eller også fra NSB.

Parkering – Om du velger bil, gir Oslo Lufthavn deg en rask oversikt over hvor parkeringsplassene finnes, og til hvilken pris.

Webkamera – Se avganghallen, og få til enhver tid status på ventetiden i sikkerhetskontrollen.

MyFlight – Du kan legge alle reiser i en praktisk huskeliste og få informasjon om ruteendringer, boarding, bagasjestatus ved ankomst og mye mer. Søk på flighter de neste to dagene eller legg inn flightnummer for reiser lenger frem i tid.

Shopping – Nyt tiden på flyplassen. App’en gir deg god oversikt over butikkene, spisestedene og tilbudene.

Kart – Velg hvilket kartområde du trenger og zoom inn der du er.

Foto: Utlandsterminalen i Oslo Lufthavn, Gardermoen. Fotograf: Knut Bry/Oslo Lufthavn