Ingunn Weekly: HSMAI Student Mentor

Som en del av vårt prosjekt, HSMAI Student, har vi nå bestemt oss for å styrke satsingen på våre studentmedlemmer, ved å innføre HSMAI Mentor. Dette kommer som et resultat av et ønske fra studentmedlemmene selv.

Studenter. ThumbnailHSMAI Mentor vil være et program der vi inviterer våre medlemmer til dialog med studentene. Slik kan medlemmene hjelpe til og bli kjent med noen av de mest engasjerte studentene i landet.

Det vil bli satt sammen en ”portefølje” av studenter og mentorer, og det er gjennom denne vi vil jobbe for å matche potensielle studenter mot våre medlemmer. HSMAI vil gjennom dette alltid ha oversikt over hvem som fungerer som mentor for hvilke studenter, og kan på den måten sørge for at oppfølgingen blir så god som den kan bli – både for studentene og mentorene.

Vi har allerede snakket med flere interessenter blant våre medlemmer, som er klare for et slikt samarbeid, men det er alltid behov for flere mentorer.

Ingunn Hofseth. ThumbnailHar du lyst til å være med på og forme morgendagens reiselivsansatte? Hvis ja så ta kontakt med Hans Stenseng, leder i HSMAI Student på: h.stenseng2@stud.c-k.no / 41 37 91 61

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway