Takknemlighet som åpningstema

Fra åpningen av TGI Friday's City i Oslo tirsdag 18. november 2011 (Foto fra TGI Friday's)

Tirsdag kveld åpnet T.G.I. Friday’s restaurant nummer fem i Oslo sentrum. Restauranten, som ligger i Clarion Hotel Royal Christiania, ble åpnet med takknemlighet som tema. I stedet for kjendisfest, valgte man å invitere organisasjoner som gjør en uvurderlig innsats for de svakeste i Oslo.

– Vi har alle mye å være takknemlige for. Og de aller fleste av oss skylder noen en takk. Dette har vi i T.G.I. Friday’s tatt tak i, sammen med Clarion og P4, sier Sven Hars, markedsdirektør i American Bistro Scandinavia.

#Takkfor

Det er opprettet en egen hjemmeside med takk som tema. Man kan delta via Facebook, twitre en takk, merket #takkfor, på Twitter eller dele sin takkehistorie med P4, så er man med i trekningen om å delta på den store takkemiddagen 24. november, inklusive overnatting. Det eneste man skal huske, er å oppgi hvem som skal takkes og hvorfor. All informasjon ligger på takkfor.no.

Ideelle organisasjoner hedret

I stedet for en kjendisspekket åpningsfest, valgte man å invitere dem som hver dag gjør en fantastisk viktig jobb for Oslos svakeste. Kirkens Bymisjon, Røde Kors, Frelseesarmeen og = Oslo var noen av organisasjonene som ble invitert til åpningen av TGI Friday’s City.

– I Norge har vi svært mye å være takknemlig for, og i Oslo sentrum er det mange som nedlegger et fantastisk arbeid for de svakeste. Å hedre deres innsats synes vi passer godt når vi først setter fokus på takknemlighet, sier Hars.

Foto: Fra åpningen av TGI Friday’s City i Oslo tirsdag 18. november 2011 (Foto fra TGI Friday’s)