Nyåpning i København

Wicki Maria Larsen, Direktør Park Inn Copenhagen Airport, Charlotte Jørgensen, Sales Manager, Park Inn. Røskva Østergaard, Conference & Booking Manager, Park Inn, Tina Wolstrup, Sales Manager, Park Inn, Ernst Høva, Ejer, Care Hotels, Rune Andersen, Ejer, Care Hotels, Anders Flittner, Guest Relation Manager, Park Inn.

Park Inn Copenhagen Airport er nyåpnet etter en større utvidelse, som blant annet har gitt hotellet to nye etasjer. Hotellet ligger ett minutt fra Amager Standpark og metroen, fem minutter fra flyplassen og ti minutter fra København sentrum. Totalt har kjeden nå elleve hoteller i Skandinavia, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Hotellet åpnet dørene etter å ha gjennomgått en større forvandling. Gjestene kan nå oppleve to nye, fargerike etasjer, som huser 102 hotellrom i lekker skandinavisk design. Alle rommene er innredet i hovedfargene til Park Inn; lilla, oransje, blå og grønn.

Stolt direktør

– Park Inn Copenhagen Airport har alltid hatt fin beliggenhet. Nå er vi i tillegg kjempeglade for å ha fått ny og flott design, som reflekterer alt Park Inn står for; sterke farger, imøtekommende design og hjemmekoselig stemning. Det er i høy grad takket være våre dyktige ansatte at oppussingen har vært så vellykket, sier Wicki Larsen, hotelldirektør på Park Inn Copenhagen Airport.

Fargerikt og inspirerende

Park Inn-kjedens inspirerende farger gir et livlig førsteinntrykk. Sofaer og stoler i lilla og oransje, på et gulv med stripete tepper, gjenspeiler Park Inns fargepalett. Fargene går hele veien fra resepsjonen og lobbyen til hotellrommene. Veggene på rommene er prydet med store fotografier fra nærområdet. Enkelte av rommene har havutsikt. Konferansegjester kan glede seg over tre nye, fleksible møtelokaler, samt et helt nytt konferanserom. Alle gjestene kan selvfølgelig dra nytte av gratis internettilgang, flatskjermer i alle rom, i tillegg til hotellets treningsrom og basseng.

Totalt har Park Inn by Radisson elleve hotell i Skandinavia, med henholdsvis fem i Sverige, ett i Danmark og fem i Norge. I midten av desember åpner også Park Inn Mountain Resort Trysil.

Foto (f.v.): Wicki Maria Larsen, direktør Park Inn Copenhagen Airport, Charlotte Jørgensen, Sales Manager, Park Inn. Røskva Østergaard, Conference & Booking Manager, Park Inn, Tina Wolstrup, Sales Manager, Park Inn, Ernst Høva, Ejer, Care Hotels, Rune Andersen, Ejer, Care Hotels, Anders Flittner, Guest Relation Manager, Park Inn.