Nytt, tyrkisk Radisson Blu-hotell

Radisson Blu Hotel Mersin, i Mersin Tower, som ligger i byen Mersin, på sørkysten av Tyrkia (foto fra Rezidor Hotel Group)

Rezidor Hotel Group har tegnet avtale om Radisson Blu Hotel Mersin, Tyrkia. Hotellet, som har vært kjent under navnet Taksim Hotel, har 246 rom, og vil bli omprofilert i fjerde kvartal 2011, skriver kjeden i en pressemelding.

– Tyrkia er et svært viktig vekstmarked for oss. Landet har en sterk økonomi og ambisiøse utviklingsplaner. Vi ser frem til ytterligere å styrke vår portefølje i denne regionen, sier Kurt Ritter, Rezidors President og CEO.

Et landemerke

Etter å ha etablert seg i hovedstaden Ankara, og i den kommersielt viktige byen Istanbul, har Rezidor utvidet sin virksomhet til Cesme, Antalya og Mersin. Radisson Blu Hotel Mersin er et ekte landemerke, som ligger i de øverste etasjene i det 52 etasjer høye Mersin Tower. Bygningen er den nest høyeste i hele Tyrkia. Alle rommene har fantastisk utsikt over byen og Middelhavet.

Kjent design

Hotellet, som har blitt totalrenovert det siste året, har fått en unik, sofistikert og minimalistisk design. Det er Eren Talu, en av Tyrkias mest kjente interiørarkitekter, som står bak uttrykket. Hotellet har 190 rom, 56 suiter og tre elegante presidentsuiter, på over 100 kvadratmeter hver. Alle gjestene kan dra nytte av gratis internettilgang, hotellets to restauranter, spa og møterom på over 1700 m².

Unik plassering

Byen Mersin er et viktig bindeledd mellom Europa og Midtøsten, på Tyrkias sørkyst. Byens store havn og regionens største handelsområde, har tiltrukket seg flere internasjonale selskaper. Takket være beliggenheten ved kysten, kulturelle attraksjoner og et behagelig klima, er byen også et populært turistmål.

Foto: Radisson Blu Hotel Mersin, i Mersin Tower, som ligger i byen Mersin, på sørkysten av Tyrkia (foto fra Rezidor Hotel Group).