Første kvinnesjef på 100 år

Shiona Law, General manager på Radisson Blu Lillehammer

Shiona Law (49) starter som ny General Manager hos Radisson Blu Lillehammer. Hun vil bli hotellets første kvinnelige direktør på 100 år, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Law tiltrer stillingen som General Manager 1. januar 2012. Hun kommer nylig fra stilling som prosjektleder hos Taran Produksjon AS, hvor hun har drevet med artistformidling og prosjektledelse av show. Law har også ervervet seg tung kompetanse innen hotell- og reiselivsbransjen, hvor hun blant annet har jobbet som salgs- og markedssjef på Quality Hotel Hafjell, og som hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg.

– Jeg ønsker Shiona Law varmt velkommen som ny General Manager hos oss, og ser frem til hennes gode lederskap og verdifulle bidrag til hotellet. Hennes engasjement og tidligere karriere i hotellbransjen har stor verdi for oss, sier Christian Gartmann, Area Vice President, Rezidor Hotel Group.

100-års jubilant

Hotellet, som ble åpnet for hundre år siden, er bygget ut i mange etapper. I 2010 ble 53 av hotellets 303 rom pusset opp, hvor alle fikk nye møbler, tepper og tekstiler i tidsriktig design.

– Jeg gleder meg virkelig til å lede et av regionens aller fremste hoteller. Det er med ydmykhet jeg går inn i hotellets 100. år, som første kvinnelige direktør, sier Law.

Et historisk hotell

Med en fartstid på over ett hundre år, har hotellet en lang historie bak seg. Under andre verdenskrig brukte det tyske militæret hotellet som hovedkontor, mens det en god del år senere ble besøkt av de kongelige og hele IOC under vinter-OL i 1994. Hotellet har også huset noen av Norges fremste artister, utenlandske kongelige og mange av verdens fremste idrettsutøvere.

Høy konferansekapasitet

Hotellet er et av landets største på møteromskapasitet, og er kjent for sin fleksibilitet og gjennomføringsevne hos kurs- og konferansearrangører. Med alt fra små grupperom til store ballsaler og kongresshaller, dekkes de fleste behov. Alle møtedeltagerne får servert utsøkt mat og snacks fra Brain Food, et matkonsept som bygger på energi, smak og velvære og som sikrer at deltagerne har større overskudd og får mest mulig ut av dagen.

Foto: Shiona Law, nytilsatt General manager på Radisson Blu Lillehammer.