Oppgradering i København

Et av de nye rommene på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København

Radisson Blu Scandinavia i København vil i løpet av neste år gjennomgå en totalrenovering, hvor rommene blir innredet i inspirerende vår- og høstdesign. To av etasjene står allerede klare. Det er begynnelsen på en totalrenovering av totalt 470 rom, som vil stå klart i desember 2012, skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Høstrommene vil bære preg av sesongens varme farger, mens vårrommenes klare og rene linjer vil gi en følelse av fornyelse. Alle rommene er romslige, med et moderne uttrykk, og har alt man trenger for å gjøre oppholdet perfekt for alle typer gjester.

Alle rommene vil inneholde:

  • Nye 37-tommers flatskjermer
  • Nye Jensen-senger samt lekre dyner og hodeputer fra Mühldorfer
  • Høyhastighets internettforbindelse på 100 MB
  • Safe
  • Strykebrett
  • Nye minibarer
  • Fantastisk utsikt over København

Stolt hotelldirektør

– Jeg er meget begeistret over at renoveringen har startet, og gleder meg til å se resultatet. Hotellet får et helt nytt indre. Alt fra rom til konferanselokaler og korridorer skal pusses opp. Dette vil både turister, forretningsreisende og møtedeltagere få glede av, sier Roy A. Kappenberger, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Moderne konferansehotell

Radisson Blu Scandinavia Hotel har lenge vært et av Danmarks mest erfarne konferansehoteller, og med deres velkjente serviceinnstilling, er hotellet et sikkert valg. Konferanse- og møtelokalene får helt nye møbler og tepper, og med en internettforbindelse på 100 MB, vil møtene gå effektivt fra og med januar 2012. I tillegg har hotellet det siste innen konferanseutstyr, og alle de unike møterommene har godt dagslys.

Møte- og konferansedeltagerne vil få servert mat og snacks fra Brain Food, et matkonsept som bygger på energi, smak og velvære, og som sikrer at deltagerne har større overskudd og får mest mulig ut av dagen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel er eid av Wenaas ASA, og hotellet har mottatt det prestisjefylte miljømerket, Svanemerket.

Foto: Et av de nye rommene på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.