First Hotels til Kristiansand

Resepsjonsområdet på First Hotel Kristiansand (foto fra First Hotels)

1. januar 2012 får First Hotels sitt første hotell i Kristiansand. Kjeden har inngått en franchiseavtale med Hotell Sørlandet. Hotellet, sentralt beliggende i Kristiansand, bytter på nyåret navn til First Hotel Kristiansand. Parallelt med etableringen i Kristiansand, gjør First Hotels en betydelig oppgradering av sin portefølje i det norske markedet, med gjennomførte og pågående renoveringer i Oslo, Stavanger, Ålesund, Hamar, Drammen og Lillehammer, skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for etableringen i Kristiansand. Det styrker vår posisjon og markedsdekning i Norge, og på en destinasjon som er sterkt etterspurt av våre gjester. Med hotellets sentrale, strategiske beliggenhet, fine atmosfære og gode standard, er vi stolte over å kunne ønske det velkommen som en del av First Hotels, sier Lennart Johansson, VP Business Development, First Hotels.

– Etter en total renovering av vårt ærverdige hotell, tidligere kjent som Fregatten Hotel, er jeg og mitt personale nå veldig glade for å ta neste steg, bli en integrert del av First Hotels og ønske alle gjester, nye som gamle, hjertelig velkommen til vårt nye og innbydende hotell i hjertet av Kristiansand, sier Torfinn Johansen, eier og daglig leder av First Hotel Kristiansand.

Foto: Resepsjonsområdet på First Hotel Kristiansand (foto fra First Hotels)