SAS-klasse i toppen

SAS attendant

SAS premium economy på langruter, Economy Extra, er utnevnt til verdens beste i en ny undersøkelse. Over 36.000 reisende har deltatt i avisen Global Travelers undersøkelse, hvorav majoriteten reiser i en annen serviceklasse enn Economy, heter det i en pressemelding fra selskapet.

SAS havnet på førsteplass i Best Airline for Premium Economy, med sin Economy Extra klasse. Flyselskapet var i 2001 et av de første i verden til å introdusere en serviceklasse mellom Business og Economy, som tilbys på alle langruter til USA og Asia. Teksten fortsetter etter bildet.

Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS (foto fra SAS)

– Denne utmerkelsen er en stor ære for SAS, spesielt ettersom det er passasjerene selv som har stemt på oss. Vårt Economy Extra-produkt er godt likt av både forretnings- og fritidsreisende som ønsker bedre komfort, mer plass og et høyere servicenivå enn Economy. Og dessuten til en meget god pris, sier Rickard Gustafson (over), SAS’ konsernsjef.

SAS Economy Extra, på langruter mellom Skandinavia og Asia og USA, er en separat kabin, med større seter enn i Economy, samt mer benplass, bredere mat- og drikketilbud, og audio/video-on-demand-underholdning, som kan startes, pauses og stanses når man selv ønsker. Dessuten får Economy Extra-kunder benytte Fast Track security, reise med ekstra bagasje og opptjener flere EuroBonus-poeng.