SAS med topp-app

iPhones. Foto fra Apple

SAS’ første Crew Guide-app, en destinasjonsguide til New York, som ble sluppet tidligere i år, ble en stor suksess, som Apple løftet frem som App of the Week. Nå har Apple i Skandinavia kåret SAS Crew Guide til en av de beste reiseappene for året under ett. SAS har også oppdatert sin Crew Guide med to nye destinasjoner, Chicago og London, som er tilgjengelig for iPhone og snart også for Android, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Appen, som kan lastes ned gratis, bygger på det populære SAS Crew Guide-konseptet, der SAS’ flyvende personell deler sine unike tips for destinasjoner verden over. Akkurat som Crew Guide-bøkene, inneholder appen unike tips for aktiviteter, restauranter, barer og butikker, som alle er noe utover det man finner i standard reiseguider.

– SAS Crew Guide er et unikt konsept, som har eksistert i bokformat i flere år, men vi merket med Crew Guide-appen den enorme interessen som finnes for å ha tipsene lettere tilgjengelig, på egen Smart Phone. Mer enn 25.000 har nå lastet ned vår New York-guide, sier Christina Ericsson, leder for online kommunikasjon i SAS.

– Guidene lages ut fra tips fra SAS crew, samt ut fra våre kunders ønsker og etterspørsel. Hvis kundene ønsker tips på visse destinasjoner eller temaer, for eksempel golf, oppfordrer vi vårt crew til å komme med tips på disse destinasjonene eller temaene, sier Christina Ericsson.

SAS’ Crew Guide-app er gratis å laste ned via iTunes, Android Market eller SAS Crew Guide-siden.