Ingunn Weekly: Velkommen på julegrøt!

Julegrøt (foto fra TINE)

Som dere har sett i tidligere Ingunn Weekly denne høsten, har vi hatt oppstart av vår interessegruppe for Revenue Management. Med representanter fra store deler av Europa og ulike bedrifter innen bransjen, har vi allerede gjennomgått flere sertifiseringer og én konferanse. Den første konferansen var i London i februar i år, og den neste vil også være i London. Du har allerede mottatt invitasjonen til konferansen vi omtaler som HSMAI Europe Revenue Management Conference. Den arrangeres i London torsdag 9. Februar 2012. Her gjelder Early bird-prisene frem til 30. desember. Neste nettverksmøte for RM-gruppen blir kvelden før konferansen.

Les mer om konferansen her

Den neste gruppen som opprettes, er for Digital Marketing. Ally Dombay fra London, som nylig ble sertifisert som HSMAI Revenue Management Trainer, har også betydelig kompetanse innen marketing. Hun er for tiden koordinator, og skal hjelpe HSMAI Europe med opprettelsen av gruppen samt gjennomføre de første nettverksmøtene. Første møte blir over telefon, og skal gjennomføres i januar. Vårt første ansikt til ansikt-møte blir på kvelden torsdag 23. mai, kvelden før den europeiske marketingkonferansen, som etterfølges av den europeiske prisfesten, som begge neste år vil finne sted i Nederland.

Vi vil også sette sammen en egen gruppe for PR, for å utveksle kompetanse samt samarbeide på ulike caser fra tid til annen.

Den siste gruppen jeg ønsker å omtale i denne omgang, er en planleggingsgruppe for Business Travel Club (BTC). Her ønsker vi også å ha med oss engasjerte folk til å planlegge de ulike eventene, inklusive det faglige i forkant.

Mer om BTC her

Dersom du eller noen andre i din bedrift ønsker å engasjere seg i én eller flere av gruppene, ta kontakt med meg på ih@hsmai.no

Ta en pust i bakken før jul, med julegrøt hos HSMAI

HSMAI har flere studenter som hjelper til med ulike aktiviteter, og studentene og vi tar oss en lang lunsj med julegrøt torsdag 22. desember. Er du i Oslo sentrum, stikk gjerne innom for litt julegrøt sammen med oss. Vi serverer julegrøt mellom klokken 11.30 og 13.00.Send din påmelding til postbox@hsmai.no

Årets unge ledere

De siste ukene har vi jobbet mye og lenge med Møtebørsen og prisfesten onsdag 11. januar. Du har enda noen timer til å sende inn ditt bidrag til konkurransen. Gledelig er det også og se at vi mottar mange gode kandidater til våre to Årets Unge ledere. Vi har mottatt kandidater på personer som arbeider i Best Western Hotels, D/S Louise, Nordic Choice, Rezidor, Star Tour, Thon Hotels og Rica Hotels, men det er fortsatt noen timer igjen til fristen går ut. Så har du en ung leder eller hotelier i din organisasjon, ikke nøl med å sende inn. Informasjon om konkurranseregler, film om studieoppholdet til vinnerne i 2010 og mye mer finner du på denne siden.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVelkommen på julegrøt i Oscarsgt. 81.

På gjensyn!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Julegrøt (foto fra TINE)