Ny Mads-effekt for Star Tour?

Mads Mikkelsen i Star Tours nye reklamefilm (foto fra Star Tour)

For andre år på rad har Star Tour gjort en kupp, ved å hanke inn Hollywoodstjernen Mads Mikkelsen til å spille hovedrollen i sin nye reklamefilm. Filmen er nå, som sist, regissert av Martin Werner, også kjent for DnB NORs (nå DNB, red. anm.) Clooney-suksess, ifølge en pressemelding fra turoperatøren.

– Mads Mikkelsen er kjent for sin integritet og utstråling, og vi syns det er ekstra moro at han har takket ja til å samarbeide med oss igjen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson i Star Tour.

Mikkelsen er kjent fra storfilmer som James Bond-filmen Casino Royale og King Arthur, og har nå altså hovedrollen i Star Tours reklamefilm. Filmen ble spilt inn på Kypros i starten av september, og handler om hvor fort dagene går, og hvor viktig det er å sette av tid til å være sammen med dem vi er glad i.

Petersson melder at Star Tour har opplevd en positiv effekt etter at feriearrangøren fikk med stjernen på laget for første gang i fjor.

– Vi har helt klart hatt en Mads Mikkelsen-effekt, og både han som person og budskapet i reklamefilmene mener vi har bidratt til å bygge varemerket Star Tour, og igjen synes i våre resultater.

– Vi har lagt bak oss et godt år, og ser at Mads-effekten har bidratt til suksessen. Det siste året har Ola og Kari reist drøye tre millioner soldøgn med Star Tour. Dette er en økning på 13,9 prosent.

Reklamefilmen er regissert av Martin Werner, som også sto for regi på den første Star Tour-filmen Mikkelsen spilte i. Totalt var cirka 70 personer involvert i produksjonen, da filmen ble spilt inn inn på stranden nedenfor hotell Atlantica Sungarden i Agia Napa i høst. Tidligere i år hadde Werner i tillegg suksess med DnB NORs reklamefilm med filmstjernen George Clooney i hovedrollen.

Reklamefilmen med Mads Mikkelsen skal gå på norske TV-skjermer (TV2/Zebra, TVN/Fem, TV3/Viasat4 og TLC) fra 24. desember, men allerede nå kan du se den her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=H8zIxDIF7yQ

Foto: Mads Mikkelsen i Star Tours nye reklamefilm (foto fra Star Tour)