HSMAI inngår samarbeid med Polaris Media

Skjermdump fra kortreist.no

En av de mest spennende nyvinningene innenfor reiseliv og nære turopplevelser i 2011, er korteist.no, i regi av 18 aviser og nettaviser i Polaris Media, som dekker nedslagsfeltet mellom Stryn i sør og Alta i nord.

Her finnes reportasjer både fra avisenes journalister og fra avisenes lesere. Spesielt fokus er rettet mot de kortreiste opplevelsene, som ligger og venter utenfor vår egen stuedør.

Ingunn Hofseth. Thumbnail– HSMAI har et ønske om å styrke seg kraftig i de ulike regionene, og derfor er et samarbeid med Polaris Media meget interessant, sier Ingunn Hofseth (t.h.), administrerende direktør i HSMAI.

Samarbeidet er tuftet på å løfte fokus på reiselivet, og begge parter ser for seg mange spennende måter å jobbe sammen på. I tillegg vil medlemsbedrifter av HSMAI også få tilgang til eksklusiv markedsføring til egne priser.

Det er målsettingen at begge parter skal jobbe sammen fremover, for å fremme reiseliv og hvordan næringen ser på servicebegrepet, som allerede er godt i gang gjennom HSMAIs prosjekt Serviceløftet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=j4V0iHVmHHY