Europasatsing fra Celebrity

Constellation in her original livery

Celebrity Cruises satser på Europa i 2013, forteller rederiet i en pressemelding. Seks av rederiets luksusfartøy vil da seile i europeiske farvann.

Celebrity Cruises avslører at de vil satse på Europa sommeren 2013. Selskapets toppsjef, Dan Hanrahan, kunne, under en presentasjon i London, nylig fortelle at skipet Celebrity Infinity vil ha base i Storbritannia fra 2013. Celebrity Eclipse har allerede Southampton som hjemhavn. Celebrity Eclipse vil fortsette å seile fra Southampton, mens Celebrity Infinity vil kunne lokke med cruise til helt nye reisemål i Storbritannia og til norske fjorder.

Til sammen vil skipene Celebrity Constellation, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette, Celebrity Reflection, Celebrity Eclipse and Celebrity Infinity trafikkere europeiske farvann. Dette vil gjøre sommeren 2013 til Celebrity Cruises’ mest ambisiøse sesong i Europa noensinne.

– Celebrity Cruises har hatt en fantastisk fremgang i Europa de siste årene, og med Celebrity Infinity i trafikk fra Harwich i UK, legger vi til rette for videre vekst. Årsaken er at vi ser at etterspørselen etter den luksusen våre skip tilbyr, øker i dette markedet, sier Ellen Stebekk, markedssjef for Royal Caribbean og Celebrity Cruises i Norden.

Celebrity Cruises’ profil innebærer at selskapet tilbyr cruise i det øvre segmentet. Rederiet markedsfører seg med en moderne europeisk design, eksklusive fem-stjerners restauranter, høyt servicenivå og et ekstra fokus på detaljer.

Celebrity Cruises har, bare i løpet av de tre siste månedene, blitt kåret til ”Best Large-Ship Line” av Condé Nast Travelers lesere, til “Best Premium Cruise Company” av Travel Weekly, til ”Best Luxury Cruise Company” av den britiske reisebyråforeningen samt til ”Best Cruise Line in Europe” og til ”Best Premium Cruise Line” av Travel Weeklys lesere.

Enhanced by Zemanta