Ingunn Weekly: HSMAI med ny kalender til våren

Kalender

Den siste tiden har jeg hatt mange møter med flere spennende aktører, og med flere av våre medlemsbedrifter. Og møtene fortsetter i de kommende ukene.

Vi har mottatt mange gode innspill, som vi vil se nærmere på, blant annet gjennom en evaluering vi snart vil sende ut til våre medlemmer.

Én ting er klart, og det er at fremover skal det bli enda tydeligere hva HSMAI er for hvem. Vi skal tilbake til gamle høyder og videre. Av kjente årsaker har det måttet vente litt. Blant annet vil vi komme med en ny og spenstig kalender, og flere nye partnere vil bli introdusert, til glede og nytte for bransjen.

Hvis du eller din bedrift ønsker å bidra i denne prosessen, hører vi gjerne fra deg.

Til slutt vil jeg minne alle på at 1. mars er den årlige Komplimentdagen. Se http://www.facebook.com/komplimentdagen for mer info, og for å gi din kompliment til dem som fortjener det.

Martin Jørgensen og jeg vil begge delta på det globale styremøtet i HSMAI i New York i neste uke. HSMAI har mye å hente gjennom vårt store internasjonale nettverk, og vi gleder oss til å presentere
nyhetene for deg.

Ingunn Hofseth. ThumbnailJeg vil også ønske Reiseliv 2012 et stort lykke til med nyskapningen deres på Lillestrøm i neste uke.

Ha en fortsatt fin uke!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway