Trøndersk SAS-satsing

SAS attendant

SAS øker satsningen på Trondheim, og setter inn to nye direkteruter fra Værnes til attraktive feriedestinasjoner i Europa. I tillegg forsterkes eksisterende ruter med flere avganger.

I sommerprogrammet 2012, som går fra begynnelsen av juli til midten av august, lanserer SAS to nye direkteruter fra Trondheim til sol og opplevelse i sydlige Europa. I tillegg til de to nye rutene, forsterkes den eksisterende alicanteruten, fra én til to ukentlige avganger.

– Med ukentlig rundtur Trondheim – Nice og Trondheim – Barcelona, og en økt frekvens til Alicante, er vi klare for å sikre sommersolen for flere kalde nordmenn. Samtidig er vi glade for å kunne fly flere turister rett inn til hjertet av Norge, sier Snorre Andresen, Director Revenue Management i SAS.

De populære direkterutene fra Oslo til Palma de Mallorca og Milano utvides også i samme periode:

  • Oslo – Palma de Mallorca: fra to til tre ukentlige avganger
  • Oslo – Milano: fra fire til fem ukentlige avganger