Norwegian utvider ringetjeneste

Android Robot. Français : le logo d'android ??...

Ringetjenesten SkyCall er blitt godt mottatt av Norwegians passasjerer. Nå utvider selskapet ringetilbudet om bord, slik at også brukere med Android-telefoner kan benytte seg av tjenesten, forteller flyselskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyd med at også kunder med Android-telefon nå kan benytte seg av Norwegians skreddersydde ringetilbud om bord. Vi er svært fornøyd med responsen på SkyCall, med nærmere 30.000 nedlastinger siden lansering i november i fjor. Det viser at mange ønsker å ha muligheten til å ringe når de er ute og flyr, sier daglig leder Stephen Parsli i Call Norwegian.

Med lanseringen av Android-versjonen, kommer også en forbedret ringeopplevelse om bord.

– Vi har finjustert tjenesten, slik at eventuell kabinstøy blir fjernet, for å gi en enda bedre samtaleopplevelse når du ringer fra flyet, forteller han.

SkyCall kan lastes ned til iPhone fra App Store og til Android fra Market. På Android-versjonen kan du betale med CashPoints og kredittkort, mens du på iPhone betaler via din iTunes-konto.

SkyCall har brukere i 131, land og er gratis når SkyCall-brukere ringer hverandre.

Ring gratis fra utlandet

Det er ikke bare i lufta du kan ringe med SkyCall. Tjenesten fungerer i alle trådløse soner i hele verden.

– Å ringe hjem fra utlandet med SkyCall er billig. På samtaler fra Europa sparer du 70 prosent, sammenlignet med vanlige mobilpriser, og utenfor Europa er prisfordelen enda høyere. En ti minutters samtale fra Marokko koster for eksempel 250 kroner med mobilabonnement, og kun ni kroner med SkyCall. Det skal ikke mange samtaler til før en familie på tre personer vil spare tusenvis ved å ringe hjem med SkyCall i løpet av en ukes ferie, sier Parsli.

44 av 62 Norwegian-fly er i dag utstyrt med WiFi, og innen utgangen av året vil alle de nye flyene være på nett.

Enhanced by Zemanta