Ingunn Weekly: Fra bredde til spisset budskap

Konferansebilde

HSMAI har gradvis gjort et skifte i konferanseprogrammene. Tidligere kunne våre konferanser på mange måter regnes for å forsøke å favne alt og alle i næringen. Nå ønsker vi heller flere, men små og spissede konferanser. Rask utvikling, hyppig endring av informasjon, og et stadig større press på spisskompetanse, gjør at også vi spisser budskapet i våre konferanser. Et godt eksempel er HSMAI GM Forum, som er rettet mot hotelldirektører og deres nestkommanderende. Revenue Management er et eksempel på en annen disiplin som vokser frem i større grad, og to ganger har HSMAI arrangert en europeisk konferanse i London, rettet mot Revenue Managers. Tilbakemeldinger har vært overveldende positive!

Den største bølgen alle kaster seg på for tiden, er digital markedsføring. Det finnes mange kilder å gå til for informasjon, men få som er rettet direkte mot reiselivsnæringen. HSMAI Digital Marketing Advisory Board har satt sammen et program med internasjonalt anerkjente foredragsholdere, som kommer til Oslo for HSMAIs Marketing Strategy Conference torsdag 24. mai, på Radisson Blu Scandinavia. Om du vil lære mer om hvordan din bedrift bedre kan nyttiggjøre bruken av digital markedsføring, er dette en dag du ikke kan gå glipp av!

Kanskje er din bedrift god på bruken av Facebook og Twitter, men hva gjør dere for å tiltrekke dere den økende massen av personer som gjør søk direkte fra sin mobil? Hva er i grunn Location-Based Marketing, og hvordan kan det bidra til å øke dine inntekter? Finn ut dette og mer ved å delta på konferansen.

Registrer deg her

En smak av foredragsholderne:

Dan Hill. Halvt norsk, president i Sensory Logic og internasjonal anerkjent ekspert på koding av ansiktsuttrykk. Kjent fra amerikansk TV og trykt presse, og regnes som den fremste innen sitt område.

Kevin May. Redaktør i Tnooz. Tnooz er en online nyhetsside for reiselivsnæringen, med spesiell fokus på teknologi. Siden har på kort tid vokst til en respektert kilde for nyttig informasjon og gode artikler, og har over én million månedlige lesere. Kevin var med å grunnlegge nettstedet.

Paolo Torchio. Internasjonalt etterspurt foredragsholder innen digital markedsføring. Jobber nå som VP E-Marketing & Revenue Consulting i Sabre Hospitality Solutoins.

Karen Plumb. TripAdvisor har oppnådd stor status som referansekilde for private så vel som forretningsreisende. Karen, Commercial Director EMEA TripAdvisor for Business, vil fortelle om hvordan du bedre kan markedsføre din bedrift på TripAdvisor.

Ingunn Hofseth. ThumbnailGå til denne siden for å se programmet og lese om resten av foredragsholderne, så ser du fort hvorfor dette er en konferanse du ikke kan gå glipp av. Meld deg på i dag!

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

(Illustrasjonsfoto)