Ingunn Weekly: HSMAI og Travel News samarbeider

Faksimile fra Travel News, mai 2012

HSMAI og Travel News har inngått avtale om samarbeid. I det kommende nummeret av TravelNews, som distribueres i neste uke, er åtte sider levert av HSMAI, og like mange sider vil benyttes i de kommende numrene.

I det første nummeret blir det mer en generell presentasjon av HSMAI og våre kommende aktiviteter (se faksimilen over), men etterhvert vil vi også bidra med annet stoff. Dette samarbeidet kommer i gang for å forene to av reisebransjens «hjelpere», som i en årrekke har jobbet side om side.

Både HSMAI og Travel News ser muligheten til å utfylle hverandre, og vi håper også du setter pris på nyvinningen, som er begynnelsen på samarbeidet.

Samtidig gir dette ekstra fordeler for våre medlemmer, da HSMAIs medlemmer det første året vil få gratis abonnement på Travel News. År nummer to tilbys magasinet til halv pris. Samtidig vil HSMAI fortsette samarbeidet med Hotell, Restaurant og Reiseliv (HRR). HRR vil også tilby HSMAIs hotellmedlemmer gratis abonnement. Det andre året tilbys halv pris.

Vårt mål er å bygge oss opp som en kraftful forening igjen, og da inkluderer det å tilby våre medlemmer i ulike byer et tilbud om aktiviteter og arrangementer. Ålesund, Stavanger og Trondheim er allerede på kalenderen for september, i nært samarbeid med de regionale organisasjonene i de respektive byer. Flere byer kommer til fortløpende.

Ingunn Hofseth. ThumbnailEn oppdatert nasjonal kalender blir publisert i juni.

Ha en flott helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway