Ny sjef på Royal Garden

Bjørgvin Thorsteinsson, nyansatt direktør, Radisson Blu Royal Garden Hotel

Bjørgvin Thorsteinsson (44) er ansatt som ny General Manager ved Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Thorsteinsson kommer fra samme stilling ved Rica Hell Hotell, skriver Carlson Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Bjørgvin Thorsteinsson ble kåret til Årets Hotelier i mars i år, og til årets medarbeider ved Rica Hell Hotell av de ansatte i 2011. Han kom til Norge som 15-åring, og har siden videregående tatt utdannelse og hatt jobber som alle har pekt i retning hotelldrift.

– Jeg gleder meg enormt til å komme i gang på Royal Garden. Det er et unikt hotell, med en helt spesiell plass i hjertet til mange. Nå står vi overfor en periode med rehabilitering, og det føles veldig riktig å bli en del av teamet som skal være med å lede den prosessen fra dag én, sier Thorsteinsson.

Den omfattende renoveringen, til over 100 millioner kroner, starter allerede i høst, og vil forsterke hotellets unike fremtoning, med basis i lokal byggeskikk. Både fasade, inngangsparti og resepsjonsområdet vil gjennomgå store forandringer. I tillegg skal alle hotellets 298 rom og bad renoveres. Men også Bakkus Restaurant, Galleriet Bar, konferanserommene, med tilstøtende vrimleområde, skal oppjusteres.

Men det er ikke første gang Thorsteinsson arbeider ved Trondheims hotellikon. Allerede i 1995 ble han ansatt som Management Trainee ved Royal Garden. Ved samme hotell har han også vært F&B Manager, en stilling han også har hatt ved Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen.

– Radisson Blu har hatt gleden av å ha Bjørgvin ansatt i flere ulike stillinger, og han har vist en unik evne til å skape gode resultater og fornøyde medarbeidere. Jeg ønsker ham hjertelig velkommen tilbake, sier Christian Gartmann, Area Vice President Nordic i The Carlson Rezidor Hotel Group.

Som utdannet innen Food & Beverage Management, er selvsagt mat og vin en lidenskap for Bjørgvin på fritiden. Og når han ikke sørger for hotellet og dets gjesters ve og vel, eller fordyper seg i mat og vin, liker han å være sammen med familien, spille sjakk og trene.