Nyt norsk-dansk værtspar

Peter Anker Møller, Best Western Jørgensens Hotel1 juni overtager det norsk-danske ægtepar Halldis Augensen og Peter Anker-Møller driften af BEST WESTERN Jørgensens Hotel i Horsens. BEST WESTERN Jøgensens Hotel er byens ældste hotel med en markant profil og placering i byens historie og bybillede.

”Vi glæder os til at føre det traditionsrige og smukke hus videre, og vi ser frem til også at udvikle hotellet i de kommende år”, udtaler Halldis Augensen og Peter Anker-Møller. Og fortsætter: ”At overtage driften af et hotel som BEST WESTERN Jørgensens Hotel i Horsens er virkelig en drøm der går i opfyldelse. Vi har gennem længere tid været på udkig efter et hotel at drive sammen, og da muligheden bød sig var vi ikke i tvivl om, at Jørgensens er det rigtige for os”, siger Halldis Augensen og Peter Anker-Møller.

Direktør Per Hansen fra Ejendomsselskabet CASA A/S i Horsens, som er ejer af bygningen udtaler: ”Vi er glade for, at Halldis Augensen og Peter Anker-Møller nu overtager driften af BEST WESTERN Jørgensens Hotel, og vi er overbevist om, at vi har fundet de helt rigtige til opgaven. Med deres store og brede erhvervsmæssige erfaring vil de med sikker hånd kunne føre Hotellet videre og udvikle hotellets mange kvaliteter i de kommende år”.

Halldis Augensen, Best Western Jørgensens HotelSiden 1. august 2008 har Best Western Jørgensens Hotel været drevet af hotelejerne Terje H. Thesbjerg og Steen B. Jacobsen, som ejer og driver ToRVEhallerne i Vejle og Kryb-i-ly Kro v/ Fredericia. Begge udtaler: ”Vi er glade for, at det er kompetente hotelfolk, som skal overtage driften af hotellet efter os, for det fortjener det hæderkronede Jørgensens Hotel»

«Med forestående udvidelser af konferencekapaciteten i såvel Vejle og Fredericia, synes vi at tiden var inde til fuldt ud, at koncentrere os om de 2 af vores andre hoteller. Og da muligheden opstod, at afhænde driften af BEST  WESTERN Jørgensens Hotel til det norsk – danske par, kunne det ikke passe bedre ind i helheden udtaler Terje H Thesbjerg.

Baggrund:

Halldis Augensen kommer fra Bergen i Norge og er født i 1965 og er uddannet på universitetet og handelshøjskolen i Bergen.

Hun har tidligere arbejdet på hoteller i Norge, men har i de sidste 10 år haft forskellige ledende stillinger inderfor personale og administration ved A/S Norske Shell i Oslo.

Med overtagelsen af BW Jørgensens Hotel vender Peter Anker-Møller tilbage til sin barndomsby, hvor hans far i sin tid var præst i Klosterkirken.

Peter rejste fra Horsens i 1982 for at starte på SAS Royal Hotel i København. Det førte til en lang karriere på topplan inden for Radisson SAS og senere Radisson Blu. Vejen gik via Bergen, hvor Peter mødte Halldis, til Tromsø, Stockholm, Oslo, Vilnius, Bratislava, Kyiv, Fredrikstad og senest til Radisson Blu Royal Garden i Trondheim.

”Det har været en lærerig rejse rundt i Europa. Jeg har dog hele tiden fulgt med i livet i Horsens, da mine forældre boede der. BEST WESTERN Jørgensens Hotel har en stærk forankring hos Horsens befolkning. Det er med stor respekt for det renome hotellet har, at Halldis og jeg nu starter vores arbejde”, siger Peter Anker-Møller.

– Jeg kender naturligvis Horsens fra min barndom, men der er sket utrolig meget i byen siden dengang. Horsens er inde i en meget positiv udvikling, og Halldis og jeg glæder os til at kunne bidrage og medvirke til denne udvikling, hvor BEST WESTERN Jørgensens Hotel også fremover skal spille en vigtig rolle, siger Peter Anker-Møller.