Educator of the Year

d2o mottar sitt diplom i Oslo torsdag 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup

Fra Kirkenes i nord, til Johannesburg i sør, og fra Waikiki i vest, til Phuket i øst, har Kjell Gangdal drevet opplæring for over 2500 toppledere, avdelingsledere og studenter. Han har et sterkt ønske om å dele sin kunnskap og erfaring, og en evne til å involvere og utfordre ledere og studenter, som gjør at de ser frem til å møte ham igjen.

Verdien Kjell leverer i sin undervisning, har bidratt til å forbedre hans kunders operasjonelle drift, uten at det går ut over kundeservice.

Juryens uttalelse lyder:

With a genuine love of learning and a strong passion to share his knowledge and insights, this person has taught and trained students and executives in all corners of the world. He has an extraordinary ability to create a learning environment where managers and students feel safe, respected, and at the same time challenged. We congratulate Kjell Raymond Gangdal, Director of Education and Training at d2o, as Educator of the Year.

Foto: d2o mottar sitt diplom i Oslo torsdag 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup