High Achieving Performance Enhancer of the Year

Monique Jaspers-Wijn mottar sitt diplom i Oslo torsdag 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup

I mange år har Monique Jaspers-Wijn, vinneren av prisen High Achieving Performance Enhancer of the Year, jobbet med å bygge opp salgsteam som har hatt fokus på å skape mer lønnsomhet for sine kunder, og har gjennom dette opplevd en årlig økning på 30 prosent flere hotellreservasjoner.

I tillegg til å oppnå suksess for egen og sine kunders bedrifter, bidrar Monique som frivillig mentor for unge profesjonelle i salg og markedsføring. Hun er også aktivt med i HSMAI, og har blant annet sittet i styret til HSMAI Nederland i ni år.

I juryens begrunnelse heter det:

A visionary in European hospitality, this person has earned a reputation in the industry as a strategically minded leader who is able to produce solid results and exceed expectations, not only in her own organization, but for their clients also. We congratulate Monique Jaspers-Wijn, VP Business Development EMEA at Sabre Hospitality Solutions as winner of the award High Achieving Performance Enhancer of the Year.

Foto: Monique Jaspers-Wijn mottar sitt diplom i Oslo torsdag 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup