Ingunn Weekly: Innholdsrik uke

Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe og Chapter Norway, under prisutdelingen i Oslo 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup

HSMAI gratulerer de mange fantastiske vinnerene av HSMAI European Awards i går kveld. De er alle behørig omtalt i denne ukens HSMAI Weekly. Her finner du både bilder og juryens utttalelser.

HSMAI hadde på få ukers varsel flyttet arrangementet fra Holland til Norge. Det var nemlig en stor kabal som skulle legges, med flere norske vinnere. Selv om Nordic Choice Hotels ledelse var midt i åpningen av Comfort Hotel Grand Central Oslo i går kveld, fikk Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, beskjed om at han måtte stille på HSMAI European Awards, hvor han ble møtt, som han selv sa, av både familie og jobbfamilie, for å motta prisen som CEO of the Year i Europa.

I tillegg til mange ledende reiselivsaktører, møtte han representanter fra sin familie, representert ved hans kone Linda Bernander Silseth og sin svoger John Bernander. Eier og styreleder Petter A. Stordalen og Gunhild Stordalen, og mange andre fra konsernledelsen i Nordic Choice Hotels var tilstede for å feire Torgeir. Torgeir Silseth startet sin karriere i Choice for over 20 år siden, som hotelldirektør for Quality Hotel Hafjell, og har siden den gang vært en avgjørende støttespiller til den svært aktive eier og styreleder, Petter A. Stordalen, i oppbyggingen av Nordic Choice Hotels. Torgeir Silseth er ukens navn også i dagens HSMAI Weekly.

Første møte i styringsgruppen for Fans of Good Service

Det var en enorm positiv energi da styringsgruppen for Fans of Good Service møttes for første gang onsdag 23. mai 2012, og det viser både hvilket behov det er for konseptet, men spesielt det potensial som ligger i det. Mange ting ble diskutert, men én ting er klart, og det er at her er det et sterkt ønske om å involvere både norsk næring og publikum på alle nivåer. Service skal opp og frem, og vi vil finne de beste og motivere alle til å stadig bli bedre og bedre.

Dyktige foredragsholdere under HSMAIs Marketing Strategy Conference

Når det er første gang vi arrangerer en type konferanse, er det alltid ekstra spennende å høre hvilke tilbakemeldinger vi får. Det er derfor ekstra gledelig at vi har mottatt så mange positive tilbakemeldinger for det faglige innholdet og sammensetningen av foredragsholdere under konferansen torsdag 24. mai 2012. Hør for eksempel hva Nick Stafford, General Manager Europe i LivingSocial Escapes har å si om konferansen:

Ingunn Hofseth. Thumbnail«As a seasoned travel professional, I am always keen to hear new ideas, and certainly appreciated the fresh thinking that was evident in all aspects of the day. Well done to the HSMAI team and HSMAI Digital Marketing Advisory Board.»

Ha en fantastisk pinsehelg alle sammen!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto: Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe og Chapter Norway, under prisutdelingen i Oslo 24. mai 2012. Fotograf: Catharina Wandrup