Ingunn Weekly: Hvem blir Årets Unge Leder og Årets Unge Hotelier neste år?

Vinner på målstreken

Nå er det bare noen uker igjen til de første av våre Unge Hotelierer, fra de to siste årene, reiser til Cornell for kursing innen hotelledelse, og til høsten reiser Årets Unge Leder til London Business School.

HSMAI har i mange år sendt unge ledere til Cornell University i New York, og begynte for ett år siden å samarbeide med London Business School. De som reiser, snakker i lovprisende vendinger om oppholdet, og hva de har lært. Se for eksempel hva Anette Maltun Koefoed og Lise Solheim sier i denne videoen. Teksten fortsetter etter videoklippet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=F758PppQHoc

HSMAI takker alle som gjennom årene har bidratt til å sende unge ledere til disse prestisjetunge universitetene. Dette er en meget viktig pris for dem som får delta på kursene, men også for bransjen, da det sender signaler om at de beste blir lagt merke til, og at det er fokus på kompetanseheving. Uten finansiell støtte fra bransjen, hadde det ikke vært mulig å gi denne muligheten til vinnerne.

Vi mottar med takk tilbakemelding fra de av dere som ønsker å bidra til å gjøre denne prisen mulig, også neste år. E-post kan sendes til postbox@hsmai.no.

Mens årets unge ledere gjør seg klare til å reise, retter HSMAI blikket mot en ny utdeling av Årets Unge Leder- og Årets Unge Hotelier-prisene, som vil deles ut på kvelden tirsdag 8. januar 2013.

Sammensetningen av juryen starter nå, og vi ser etter erfarne ledere, som kan gi en god, faglig evaluering av neste års kandidater. Samtidig oppfordrer vi alle til alt nå å tenke på hvem de vil nominere som sine kandidater.

NYTT – tirsdag 8. og onsdag 9. januar 2013

HSMAI er i det nyskapende hjørnet, og tirsdag 8. januar skal vi lage en høyaktuell konferanse, for alle som er opptatt av salg og markedsføring. En komité settes sammen i disse dager, med anerkjente ledere på området. Konferansen skal ha samme målgruppe som HSMAIs prisfest, slik at disse to arrangementene gir synergier, og prisfesten arrangeres på kvelden samme dag, tirsdag 8. januar (ikke onsdag, slik at vi unngår å kollidere med NHOs årskonferanse).

Begynn allerede nå å tenke på hvilke bidrag du vil sende inn til konkurransen om å bli Årets Reiselivsmarkedsfører. Denne juryen settes også sammen før sommeren.

Tidligere år har prisutdelingen vært knyttet opp mot dagsarrangementet MØTEBØRSEN. Møtebørsen er vårt årlige arrangement for kjøpere og selgere av kurs og konferanser. Nå tenker vi nytt også her, og Møtebørsen blir dagen etter prisutdelingen, onsdag 9. januar. Vi vil likevel arrangere et nettverkstreff, rett i etterkant av Møtebørsen, men da kun for kjøpere og selgere. Her er det business som settes i fokus.

Ingunn Hofseth. ThumbnailDet er bare å sette av begge dagene!

Ha en flott helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway