Ingunn Weekly: HSMAI i farten

Haakon Dahl, daglig leder og konsulent reklamebyrået Kitchen (foto fra Kitchen)

HSMAI skal, som tidligere nevnt, tilbake til gamle høyder og videre. Mye vil skje regionalt i september, med Fans of Good Service, og i Oslo i oktober, i forbindelse med GM Forum, Fans of Good Service og MØTEBØRSEN Student, under fellesbetegnelsen HSMAI-dagen.

Komiteen for HSMAI-dagen 9. oktober gjør en glitrende jobb, under ledelse av Lars Listhaug, administrerende direktør på Radisson Blu Scandinavia. Jeg lover deg at programmet blir så bra, at det blir det beste noen gang, i de fem årene vi har hatt GM Forum.

Moderator for dagen blir Sverre Høven fra Flytoget, som alltid byr på masse godt humør og god energi, som vi vet. Programmet blir høyst sannsynlig presentert i neste uke, så da gjelder det å sikre seg plass.

I januar er det et nytt budsjettår, så du må også holde av 8. og 9. januar til HSMAI-arrangementer.

Haakon Dahl (bildet over), daglig leder og konsulent i det anerkjente reklamebyrået Kitchen, blir juryleder for HSMAI-prisene i januar. Kitchen har markert seg sterkt i reklamejungelen, og har vært blant de tre beste i Gullblyanten, stort sett alle år siden oppstarten.

HSMAIs prisfest i januar har over mange år har vært høydepunktet for reiselivsnæringen i Norge. På det aller meste samlet vi nærmere 800 personer. Vi toppet det året vi ga Dronningen ærespris, for alt hun har betydd for reiselivsnæringen internasjonalt, med alle sine turer, hvor hun har presentert sine egne fotografier. Vi var på tre TV-kanaler den kvelden. Blant annet ble jeg intervjuet på direkten på Kveldsnytt, om hvorfor vi ga denne prisen til Dronningen. Det var det enkelt å argumentere for.

Kreativt Forum og reklamebransjen sa: Look to HSMAI. Vi skal tilbake til dit HSMAI var på høyden, så bli med oss på reisen!

Prisfesten vår de siste årene har vi tonet ned, av ulike årsaker, men likevel har vi samlet nærmere 500 personer, som gjør det til at det fremdeles er den største samlingen for reiselivsnæringen i Norge.
Men nå skal vi altså løfte oss igjen. De som kjenner oss, vet at vi kommer til å få det til. Vi sliter fremdeles med etterdønningen av den økonomiske nedturen vi har vært gjennom, men når vi skriver januar 2013, skal alle våre økonomiske utfordringer være over, én gang for alle. Det er vårt klare mål!

For bare noen få år siden, var vi en hel sommer på P4 og kåret hverdagshelter innen service. Medlemmene våre likte at reiselivsnæringen viste vei.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi skal på radioen igjen. Hvilken kanal, og om det blir til høsten eller neste sommer, vet vi ikke ennå.

Ha en herlig helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Haakon Dahl, daglig leder og konsulent i reklamebyrået Kitchen (foto fra Kitchen).