Ukens navn: Siri Løining Kolderup

Siri Løining Kolderup, prosjektleder for The Thief, Nordic Hotels & Resorts

Siri Løining Kolderup

Prosjektleder The Thief

Nordic Hotels & Resorts

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min arbeidsdag består av alt mellom himmel og jord, fra prosjektmøter og budsjettering, til organisering av filminnspilling og kunstutstilling, utvikling av web og valg av møbler til hotellet. I tillegg driver jeg med planlegging, PR, markedsføring og salg. Når man skal utvikle et hotell fra scratch, er det umulig å begrense ansvarsområdene. Noe som også gjør dette til tidenes drømmejobb!

– Hva er det beste ved jobben din?

– At jeg får lov til å drive med så pass mye forskjellig, og at jeg får tillit og anledning til å løse ting på min måte. Jeg er med på å lage et hotell som kommer til å hevde seg internasjonalt, og hva mer kan man ønske seg?

– Har du noen du har sett opp til?

– Mange! Når du jobber for Norges dyktigste og mest karismatiske eier, er det vanskelig å ikke bli imponert, så Petter Stordalen er nok mitt aller største forbilde. Men jeg lærer også fryktelig mye av mine kolleger i Nordic Choice, og spesielt vår nye direktør for The Thief, Marcus Majewski. Vår konsernsjef, Torgeir Silseth, har en unik evne til å oppdage og ansette dyktige mennesker. Han har bygd en sterk og god bedriftskultur, som jeg er heldig å være en del av.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi er ikke så opptatt av tradisjoner, vi tilpasser oss situasjonen vi er i, og overrasker hverandre eller gjør noe hyggelig sammen, ut i fra det. Vi ler mye, kanskje vi kan kalle det en tradisjon?

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden jeg var hotellsjef på Grand Hotel, og det begynner å bli en stund siden, kanskje ti år.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Medlemmene får bransjepåfyll. De er nytenkende. Skaper og utvikler gode relasjoner, på tvers av ulike bransjer. Attraktive priser å vinne, og en viktig møteplass for vår næring.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Bare fortsette det gode arbeidet de gjør.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Å ha tid med familien min er alltid det beste for meg! Vi er flinke på å gjøre hyggelige ting sammen i helgene. Å unne seg tid, er en viktig måte å tanke energi på, mot en travel hverdag. For meg er det å gå en lang tur, invitere venner til middag eller bare dele en litt for dyr flaske vin, sammen med mannen min , etter en aktiv dag med barna.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Vi i Nordic Choice er veldig opptatt av miljø, så jeg vil si at klimameldingen og klimaforliket var to steg i riktig retning, men at mye gjenstår. Spesielt gjelder det samarbeidet mellom det private og det offentlige. Det har vært mye prat fra regjeringens side, om at dette er en utfordring vi alle må løse sammen, men enn så lenge savner jeg håndfaste tiltak og initiativer.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Tidstyvene». Jeg har alltid dårlig tid, men likevel tid til det meste.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Marcus og jeg reiser til Berlin neste uke, i forbindelse med en internasjonal konferanse, og så avslutter jeg faktisk uken med en kjærlighetsweekend, sammen med min mann. Bedre blir det ikke.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Nei, jeg gjør så mye variert og spennende, at jeg har ikke en konkret hobby. Jeg elsker å reise, men å kalle det en hobby, blir vel kanskje å dra det langt, ettersom det er vanskelig å legge det faglige igjen hjemme, selv på ferie.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– The Thief skal fortsette å rekruttere frem til åpning i januar 2013, så dersom du brenner for faget ditt, og har lyst til å prøve deg i konkurranse med de absolutt beste internasjonalt, er det bare å ta kontakt med oss.