Løvdal ny KF-sjef

Benedikte Løvdal, påtroppende daglig leder i Kreativt Forum. Foto fra KF

Benedikte Løvdal tar over etter Sol M Olving, og blir ny daglig leder i bransjeforeningen Kreativt Forum. Hun kommer fra stillingen som byråleder i Hyper Interaktiv, og har bakgrunn både fra Microsoft og Aftenposten, skriver KF i en pressemelding.

– Benedikte har en kombinasjonen av erfaring og egenskaper vi har vært ute etter, og vi er svært glade for å få henne med på laget, sier styreleder Jon Fredrik Sandengen.

– I tillegg til bakgrunnen fra digitale kommunikasjonsmiljøer, er hun en dyktig strateg, har god gjennomføringskraft, bred ledererfaring, og hun kjenner store deler av bransjens utfordringer godt, fortsetter han.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne jobben. Kreativt Forum fremstår som en veldrevet forening, med aktive medlemmer. Samtidig er vi i en bransje som er i stor endring, og min jobb fremover vil bli å bidra til at Kreativt Forum og våre medlemmer fører an i dette arbeidet. Vi skal synliggjøre idékraftens og kommunikasjonens bidrag i verdiskapingen, uavhengig kanal og plattform, og vi skal skape gode møteplasser og vekstvilkår for våre medlemmer, sier Løvdal, og Sol M Olving er meget fornøyd med sin etterfølger:

– Benedikte har relevant bakgrunn og erfaring, både fra annonsør- og byråsiden, og hun har et bredt kontaktnett. Foreningen er omorganisert, vi har fornyet både Gullblyanten og Stella. Økonomien er god. Det kjennes godt å overlevere en forening i god skikk, og jeg er sikker på at Benedikte både vil videreføre og utvikle foreningen videre, sier hun.

– Med Benedikte på plass, blir KF enda sterkere, og det er viktig for bransjen, medlemsbyråene og de ansatte i byråene, sier Sandengen, og fortsetter:

– KF har nå et veldig godt arbeidende styre, god involvering fra toppledere og medlemmer i mange prosjekter, og foreningen har snart på plass en ny gruppe av samarbeidspartnere.

– Vi skal lage enda bedre arenaer, som inspirerer og engasjerer, KF skal fungere som det sosiale limet i vår bransje. Vi skal tilby verdi for våre medlemmer, enten de er reklamebyråer, digitalbyråer, designbyråer eller andre selskaper som jobber med verdiskapning gjennom kreativitet. Jeg gleder meg veldig til dette arbeidet, og ikke minst til å møte alle medlemmene, sier Løvdal.

Hun tiltrer stillingen 1. august.

HSMAI var tilstede torsdag kveld, og feiret avtroppende daglig leder Sol Olvings 67-årsdag, så vel som hennes flotte arbeid i reklamebransjen gjennom 40 år. Nå blir hun pensjonist.

Foto: Benedikte Løvdal, påtroppende daglig leder i Kreativt Forum. Foto fra KF